Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, Κριτσά, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
€ 70.000
3 δωμάτια
80 m²
1 μπάνιο
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: LH-899

Αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε βολική τοποθεσία, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Κριτσά, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα γοητευτικό σπίτι σε ένα γραφικό περιβάλλον. Τοποθετημένη στο ισόγειο, αυτή η υπέροχη κατοικία προσφέρει εκπληκτική θέα τόσο στο ίδιο το χωριό όσο και στα μαγευτικά βουνά που το περιβάλλουν. Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία:

Ευρύχωρο εσωτερικό: Με ψηλά ταβάνια και συνολική επιφάνεια 80m2, το διαμέρισμα παρέχει άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση.

Ευέλικτη διάταξη: Η διάταξη επιτρέπει την εύκολη ανακαίνιση σε ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων με ξεχωριστή κουζίνα, αποθήκη, μπάνιο και μεγάλο μπαλκόνι.

Δυνατότητα βελτίωσης: Αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, το ακίνητο προσφέρει περιθώρια βελτίωσης με μικρά σοβάτισμα, την εγκατάσταση νέας κουζίνας και μπάνιου, ώστε να αναδειχθεί περαιτέρω η απήχησή του.

Προνομιακή τοποθεσία: Σε απόσταση λίγων λεπτών από το πολυσύχναστο κέντρο της Κριτσάς, οι κάτοικοι απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε βασικές ανέσεις, όπως καταστήματα, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. Επιπλέον, η εγγύτητα σε διάφορα εστιατόρια και γραφικά καφέ εξασφαλίζει έναν τρόπο ζωής με άνεση και απόλαυση.

Είτε αναζητάτε μια μόνιμη κατοικία, μια απόδραση διακοπών ή μια επενδυτική ευκαιρία, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, ευκολίας και δυνατοτήτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή τη γοητευτική κατοικία δική σας.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη