Ρετιρέ 204 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
€ 400.000
5 δωμάτια
204 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: LH-883

Αυτό το μεγάλο διαμέρισμα 204μ², που κατασκευάστηκε το 2008, προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η καρδιά αυτής της κατοικίας είναι ο τεράστιος σχεδιασμός ενιαίας διαρρύθμισης που ενσωματώνει άψογα ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια μεγάλη κουζίνα. Ο χώρος διαβίωσης εκτείνεται σε δύο μεγάλα σκιερά μπαλκόνια, παρέχοντας πανοραμική θέα στον Άγιο Νικόλαο και την απαστράπτουσα θάλασσα στο βάθος.

Η κατοικία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ένα ευέλικτο γραφείο που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον υπνοδωμάτιο. Το μεγάλο μπάνιο είναι ένα καταφύγιο που μοιάζει με σπα, εξοπλισμένο με τουαλέτα, διπλό νιπτήρα, ντους και υδρομασάζ. Επιπλέον, υπάρχει ένα άλλο βολικό WC για τους επισκέπτες.

Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπα για μεγαλύτερη άνεση, ενώ τα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με μεγάλα, εντοιχισμένα ντουλάπια. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει επίσης το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι με σκηνές, προσφέροντας ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε την ύπαιθρο.

Η πρακτικότητα συναντά την κομψότητα με έναν ειδικό χώρο αποθήκευσης και ένα ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίων, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον διαβίωσης χωρίς ακαταστασία.

Αυτή η κατοικία δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστική, αλλά και σχεδιασμένη για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και άνεση. Οι πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια είναι εξοπλισμένα με αυτοματοποιημένα παντζούρια και σίτες, παρέχοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα. Απολαύστε άνεση όλο το χρόνο με ηλιακό θερμαινόμενο νερό, κεντρική θέρμανση και κλιματιστικά σε κάθε υπνοδωμάτιο και το σαλόνι.

Η άνεσή σας ενισχύεται περαιτέρω με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την εξαιρετική κατοικία το σπίτι σας, όπου η πολυτέλεια, η άνεση και η θέα που κόβει την ανάσα συγκλίνουν.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδόν
204 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη