Δυάρι Δωρίδος, 187 55, Δημοτική Ενότητα Κερατσινίου, Χαραυγή, Κερατσίνι

ΚερατσίνιΔωρίδος, 187 55, Δημοτική Ενότητα Κερατσινίου
€ 250.000
3 δωμάτια
78 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 74524


Κωδικός ακινήτου: 74524 - Σε μια ήσυχη γειτονιά του Κερατσινίου, στην περιοχή της Χαραυγής, βρίσκεται αυτό το ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα. Με μια μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα άνετο και ποιοτικό κατάλυμα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 78 τ.μ. Αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2010 και έχει ενεργειακή κλάση Α, προσφέροντας έτσι οικονομία στα έξοδα θέρμανσης.

Οι μελετημένες λεπτομέρειες και η προσεγμένη κατασκευή του διαμερίσματος δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Διαθέτει θέρμανση fan coil, η οποία εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας όλο το χρόνο, ενώ επιτρέπει και την θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι του.

Οι παροχές του διαμερίσματος περιλαμβάνουν κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πάρκινγκ και αποθήκη. Μπορείτε να απολαύσετε τις κρύες νύχτες του χειμώνα μπροστά από το τζάκι του διαμερίσματος και να αισθανθείτε πλήρως ασφαλείς με το σύστημα συναγερμού που διαθέτει.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει τέντες, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη προστασία και ηρεμία. Η ηλιακή θερμοσίφωνας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο το χρόνο, ενώ η θυροτηλεόραση και το νυχτερινό ρεύμα είναι μερικές από τις πρόσθετες παροχές που κάνουν αυτό το διαμέρισμα ακόμα πιο ελκυστικό.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος σας επιτρέπει να απολαύσετε την ηρεμία της περιοχής, αλλά και την εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα
| UNION PROPERTIES +30 2104130265 - +30 6951822208, https://www.union-properties.gr/, email: peiraias@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη