Δυάρι Νεάπολη, Κέντρο, Νεάπολη

ΝεάποληΝεάπολη
€ 149.000
3 δωμάτια
97 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Όχι Ανελκυστήρας
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1042775

ΝΕΑΠΟΛΗ διαμέρισμα προς πώληση. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα με τζάκι και ένα μπάνιο. Είναι διαμπερές, προσόψεως και βλέπει λίγη θάλασσα πλαγίως. Πλήρως ανακαινισμένο, θέρμανση με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου. Διαθέτει τέντες και σίτες. Επίσης μεγάλη αποθήκη στην ταράτσα. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση. Κοντά σε αγορά, στάσεις και έξοδο για τον περιφερειακό.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
97 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 149.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη