Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, έκτος όροφος, Καλλίπολη, Καλλίπολη – Φρεαττύδα

Καλλίπολη – Φρεαττύδα
€ 115.000
1 δωμάτιο
54 m²
1 μπάνιο
Όροφος 6
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 437059

Εξαιρετικό διαμέρισμα στην Καλλίπολη του Πειραιά, 54 τ.μ. , κατασκευής 1972 με ικανοποιητικό σαλόνι ενιαίο με τραπεζαρία ,ένα υπνοδωμάτιο που έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι, κουζίνα ανεξάρτητη ,μπάνιο και μπαλκόνι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο κοντά στην αγορά και σε σχολεία και διαθέτει θέα στη θάλασσα .Από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών καθώς και μετρό και ηλεκτρικός.

Η Νέα Καλλίπολη είναι μια από τις νεότερες συνοικίες της πόλης του Πειραιά και ορίζεται ως η περιοχή που περιβάλλεται από τις ακτές της Πειραϊκής χερσονήσου γειτνιάζοντας με τις συνοικίες του Χατζηκυριάκειου, της Πειραϊκής, του Αγίου Βασιλείου, των Υδραίικων και της Πηγάδας.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 54 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1972, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: 6ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
54 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη