Τριάρι Πλατεία Αναλήψεως, 152 35, Βριλήσσια, Κέντρο, Βριλήσσια

ΒριλήσσιαΠλατεία Αναλήψεως, 152 35, Βριλήσσια
€ 680.000
4 δωμάτια
136 m²
3 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 68701



Κωδικός ακινήτου: 68701 - Σε μία ήσυχη γειτονιά στην περιοχή του Βριλησσίων, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 3ο όροφο με μοναδική θέα στο ανοιχτό ορίζοντα. Η συνολική του επιφάνεια είναι 136 τ.μ. και αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2024 με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+ και προσφέρει άνετη διαβίωση και εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Το διαμέρισμα διαθέτει πολλά παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται και να φωτίζει τον εσωτερικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα πατώματα είναι από ξύλο, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η είσοδος προς το διαμέρισμα είναι προσεγμένη και ασφαλής, ενώ διαθέτει και πόρτα ασφαλείας για επιπλέον ασφάλεια.

Η κατοικία διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση στον χώρο του διαμερίσματος, ενώ διαθέτει επίσης και κλιματισμό και τζάκι για άνετη και ευχάριστη διαβίωση όλο το χρόνο. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη 8 τ.μ. για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και ένα ιδιωτικό πάρκινγκ για να σταθμεύετε με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας.

Αν αναζητάτε ένα μοντέρνο και πολυτελές διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις και μια υπέροχη θέα, τότε αυτό το ακίνητο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο ακίνητο. Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
3
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
136 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη