1/11

Μονοκατοικία 162 τμ, άριστη κατάσταση, Ακριτοχώρι, Κορώνη

Κορώνη
€ 490.000
5+ δωμάτια
162 m²
3+ μπάνια
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6940189

Πρόσφατα ανακαινισμένη εξοχική κατοικία κοντά στη ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ με ξεχωριστό διαμέρισμα και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η Τοσκάνη συναντά την Πελοπόννησο - δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψει κανείς το μεσογειακό τοπίο με τους εκτεταμένους ελαιώνες και τα ψηλά κυπαρίσσια.

Μέσα σε αυτό το γραφικό περιβάλλον βρίσκεται η τριώροφη εξοχική κατοικία MARIELLA με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, στον κόλπο της Φοινικούντας και στα νησιά της. Τους χειμερινούς μήνες ο ήλιος βυθίζεται ατμοσφαιρικά πάνω από τη θάλασσα, τους καλοκαιρινούς μήνες πάνω από το λοφώδες τοπίο της Πυλίας.

Οι μεγάλες δυνατότητες λόγω μεγάλης δόμησης είναι εντυπωσιακές λόγω μεγάλου υπογείου με φυσικό φως και του ξεχωριστού διαμερίσματος στον επάνω όροφο - ένα θαύμα χώρου! Η εύκολη προσβασιμότητα μέσω ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου με μικρή κυκλοφορία, η ανεμπόδιστη τοποθεσία και ο κατάφυτος υποτροπικός κήπος είναι επιπλέον στοιχεία υπέρ της αγοράς αυτού του σπιτιού ως πρώτης ή δεύτερης κατοικίας.

Μια σιδερένια αυλόπορτα παρέχει πρόσβαση στην πλακόστρωτη αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, η οποία περιβάλλεται από τοίχους από φυσική πέτρα.

Στη βορειοανατολική γωνία του σπιτιού υπάρχει ένας στεγασμένος εξωτερικός χώρος με αρκετό χώρο για ένα άνετο παγκάκι που σας προσκαλεί να μείνετε . Από εδώ μπαίνετε σε ένα ευρύχωρο σαλόνι με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Ιονίου και το βαθύ πράσινο του τοπίου με τα ελαιόδεντρα. Μια σόμπα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα τους χειμερινούς μήνες και με το τζάκι για φωτιά από ξύλο ελιάς. Η ανοιχτή κουζίνα διαχωρίζεται αρχιτεκτονικά από το σαλόνι και είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές Siemens και Miele. Ένας διάδρομος οδηγεί από το καθιστικό σε τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο με μπανιέρα με πλυντήριο ρούχων και ένα ξεχωριστό WC. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης το δικό της ιδιωτικό μπάνιο με ντους en suite. Χάρη στην καλά μελετημένη αρχιτεκτονική, όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα! Μια ευρύχωρη, μερικώς σκεπαστή βεράντα εκτείνεται σε όλο το μήκος του σπιτιού.

Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί από την πίσω αυλή στο διαμέρισμα στον επάνω όροφο. Στην σκεπασμένη βεράντα μπροστά από την πόρτα της εισόδου, μια πλούσια μπουκαμβίλια είναι εντυπωσιακή. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Οι μεγάλες προσόψεις των παραθύρων προσφέρουν μια καταπληκτική θέα στη θάλασσα και το τοπίο. Η βεράντα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του σπιτιού χάρη σε αυτή τη θέα. Από εδώ, υπάρχει επίσης μια επισκόπηση του πλήρως φυτεμένου κήπου με τους φοίνικες ύψους άνω των 15 μέτρων.

Πλακόστρωτα μονοπάτια στον κήπο οδηγούν στο υπόγειο με πλήρη πρόσβαση στο φως. Χωρίζεται σε δύο κύριους χώρους, μια αποθήκη και ένα λεβητοστάσιο. Οι δύο κύριοι χώροι διαθέτουν, μεταξύ άλλων, παροχή νερού και είναι πολυλειτουργικοί. Υπάρχουν απίστευτες δυνατότητες χώρου! Ένας στεγασμένος εξωτερικός χώρος, ένα υπαίθριο ντους και μια ευρύχωρη βεράντα δημιουργούν μια απρόσκοπτη μετάβαση στον κήπο. Μια ψησταριά από τούβλα σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου κάτω από τους φοίνικες. Ένα παλαιό πέτρινο πηγάδι βρίσκεται σε λειτουργία.

Ιστορικό: Η εξοχική κατοικία "Mariella" χτίστηκε το 1995 με ισόγειο και υπόγειο, όπου το υπόγειο έχει πλήρη πρόσοψη με φως λόγω της φυσικής κλίσης εδάφου. Ο επάνω όροφος προστέθηκε τρία χρόνια αργότερα, το 1998, με την επέκταση της οικοδομικής άδειας. Το υπόγειο νομιμοποιήθηκε σύμφωνα με την οικοδομική νομοθεσία το 2021. Το 2022, ολόκληρη η κατοικία ανακαινίστηκε πλήρως, συμπεριλαμβανομένων νέων λουτρών, κλιματισμού κ.λπ.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Σύνολο ορόφων
3
Εμβαδόν
162 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 490.000
Τιμή ανά m²
3.025 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1995
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+8 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη