Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
€ 640/μήνα
2 δωμάτια
35 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 656167


Κωδικός ακινήτου: 656167 - Βάρη- Βάρκιζα Ασύρματος Αλίανθου

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ υπέροχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο, με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την παραλία. Με μια επιφάνεια 35 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα όμορφο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1981, έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, συναγερμό και ηλιακό θερμοσίφωνα, ενώ διαθέτει επίσης πανοραμικά παράθυρα αλουμινίου, σίτες και πατώματα από πλακάκι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μεγάλα μπαλκόνια 20 τ.μ., ιδανικά για να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και τη θέα το καλοκαίρι.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, καταστήματα και εστιατόρια. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε στην πανέμορφη περιοχή της Βάρκιζας με άνεση και πολυτέλεια.

Τιμή ενοικίασης: 640
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
35 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 640/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη