1/12

Μονοκατοικία Ακτή Οιάνθης, 0, Κέντρο, Γαλαξίδι

ΓαλαξίδιΑκτή Οιάνθης, 0
€ 530.000
142 m²
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6958035

Προς πώληση, Διατηρητέα, γωνιακή μονοκατοικία δύο επιπέδων, 142τμ. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα, αυτόνομα, διατηρητέα κτίρια του παραδοσιακού αυτού οικισμού. Βρίσκεται σε μοναδικό σημείο της παραλιακής ζώνης, με απεριόριστη, πανοραμική θέα στον κόλπο του Γαλαξιδίου. Σε απόσταση αναπνοής από τo λιμάνι, το κέντρο, το Ναυτικό Μουσείο, εστιατόρια, παραλίες κλπ .
Εξωτερικά, έχει ανακατασκευαστεί ο σκελετός και έχει γίνει αντικατάσταση της σκεπής. Εσωτερικά, βρίσκεται υπό ανακαίνιση (άδεια σε ισχύ). Έχουν ολοκληρωθεί υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες (εγκατάσταση τριφασικού ρεύματος), η αντικατάσταση των κουφωμάτων καθώς και τα πατώματα. Το στάδιο των εργασιών επιτρέπει την διαμόρφωση των χώρων ως ακίνητο προς επένδυση (boutique apartments, εστιατόριο, café) ή ως εξοχική κατοικία. Κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη .
Το Γαλαξίδι αποτελεί ιδανικό προορισμό για μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού διαθέτει καταπληκτικές παραλίες και είναι πολύ κοντά τόσο σε περιοχές ενδιαφέροντος οι οποίες ενδείκνυνται για ημερήσιες αποδράσεις / εκδρομές, όπως ο Αρχαιολογικός χώρος Δελφών (35χλμ), η Αράχοβα (46χλμ), το Χιονοδρομικό Παρνασσού (76χλμ), όσο και στα αστικά κέντρα Αθήνας ( 2h 30min) και Πάτρας (1h 30min). Διαθέτει, επίσης, μια εξαιρετική μαρίνα για ιδιωτικά σκάφη με όλες τις απαραίτητες παροχές .
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
142 m²
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Σοφίτα
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 530.000
Τιμή ανά m²
3.732 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1900
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης