Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
Υπνοδωμάτιο
W.C
Πισίνα
1/25
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι

Μονοκατοικία Ελιά, Γούβες, Επάνω Βάθεια, Γούβες

ΓούβεςΕλιά, Γούβες
€ 480.000
5+ δωμάτια
262 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 674

Κωδικός ακινήτου: 674 - Γούβες Επάνω Βάθεια ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 262 τ.μ. σε οικόπεδο 3850 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 80 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 80 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από πόλη 11000 μέτρα απόσταση από χωριό 400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 480.000 €
Προς πώληση διώροφη κατοικία με εμβαδόν 157,39 τ.μ. και αυτόνομο διαμέρισμα με εμβαδόν 104,20 τ.μ. καθώς και υπόλοιπο δόμησης 115,18 τ.μ. σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 3.847,87 τ.μ.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2010 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2022. Περιλαμβάνει μια μεζονέτα η οποία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τροφιμαποθήκη, μεγάλο ενιαίο χώρο με τραπεζαρία, σαλόνι και καθιστικό τα οποία οδηγούν σε μια ευρύχωρη ανατολική βεράντα. Τα επίπεδα της μεζονέτας συνδέονται με εσωτερική κλίμακα κάτω απο την οποία υπάρχει και ένα WC.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο και τρία άνετα υπνοδωμάτια, όλα με πρόσβαση σε βεράντα ή μπαλκόνι.

Το αυτόνομο ημιυπόγειο διαμέρισμα στο κατώτερο επίπεδο του κτιρίου αποτελείται απο μεγάλο ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι με  παραδοσιακό τζάκι, μεγάλη τραπεζαρία και  ανοικτό χώρο ύπνου. Σε ξεχωριστά δωμάτια διαθέτει ένα πλήρες λουτρό και ευρύχωρο κελάρι/αποθηκευτικό χώρο. Η ανοικτή του όψη αποτελείται απο με΄γαλα επάλληλα κουφώματα που ανοίγουν στην βεράντα με άλλη μια ευρύχωρη εξωτερική τραπεζαρία σε στεγασμένο ημιυπάιθριο χώρο ο οποίος εκτείνεται στην αυλή με καλοπιστικά φυτά, ψησταριά και ψυλόφουρνο.

Ολόκληρο το κτίριο είναι δομημένο με μόνωση wallmate και η οροφή έχει οπλισμένη πλάκα και είναι μονωμένη με roofmate, ενώ είναι σκεπασμένη με κεραμίδια. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και θέρμανση πετρελαίου.

Το οικόπεδο είναι αρκετά μεγάλο και περιλαμβάνει 40 ελαιόδεντρα που παράγουν κάθε χρόνο περίπου 280-320 κιλά ελαιόλαδο, καρποφόρα δέντρα και ένα αμπέλι που μπορεί να παράγει κρασί.

Η κατοικία βρίσκεται στον Δήμο Δυτικής Χερσονήσου, περίπου 15 λεπτά μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου. Απέχει περίπου 6 λεπτά από το αεροδρόμιο και περίπου 15 λεπτά από το νέο αεροδρόμιο του Καστελλίου, που είναι υπό κατασκευή.

Η περιφερειακή οδός Ε50, που είναι υπό κατασκευή, θα συνδέει το νέο αεροδρόμιο με τις υπόλοιπες περιοχές του νομού και θα περνά κοντά από την ιδιοκτησία. Αυτό θα προσφέρει εύκολη πρόσβαση και επικοινωνία με άλλες περιοχές του νομού.

Συνολικά, η τοποθεσία της κατοικίας φαίνεται πολύ ευνοϊκή, καθώς βρίσκεται σε σχετική κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, τα αεροδρόμια και το οδικό δίκτυο, καθώς και από τις ανέσεις της περιοχής, όπως φαρμακεία και την παραλία της Χερσονήσου.

Περισσότερα στοιχεία κατόπιν επικοινωνίας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε MONO με τον υπεύθυνο ακινήτου.


Υπεύθυνος ακινήτου:


Αρχιτέκτονας Μηχανικός MArch

Μιχελάκης Ορέστης

+30 6947131552 (Viber & WhatsApp) 

info@kochliasgroup.gr 

www.kochliasgroup.gr 
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
262 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 480.000
Τιμή ανά m²
1.832 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη