1/14

Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 380.000
3 δωμάτια
102 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02W7EJ

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου μιας πολυκατοικίας του 1965 με ανακαίνιση του 2024 υψηλών προδιαγραφών στο κέντρο των Αμπελοκήπων, δίπλα στο σταθμό του Μετρό. Αποτελείται από ένα ενιαίο σαλονι με κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, δύο υπνοδωμάτια και μία αποθήκη/ laundry room. Είναι φωτεινό και διαμπερές με δύο βεράντες. Βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο χωρίς όμως να υπάρχει θόρυβος λόγω της πολύ καλής ηχομόνωσής του. Κατάλληλο για κατοικία αλλά και για επαγγελματικό χώρος λόγω της θέσης του.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Αθήνας καθώς η απόσταση από τους Αμπελόκηπους μέχρι την καρδιά της Αθήνας είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους αμπελώνες που υπήρχαν κάποτε στο σημείο αυτό κατά τη διάρκεια παλαιότερων εποχών. Σήμερα, πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη και ποικιλόμορφη γειτονιά, γνωστή για το μείγμα κατοικιών και εμπορικών χώρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μερικές από τις πλατείες της, όπως η Πλατεία Μαβίλη, είναι γεμάτες ζωντάνια με πολλά καφέ και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή είναι προσβάσιμη με διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξυπηρετείται από διάφορες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση προς το κέντρο της πόλης και άλλες γειτονιές. Επιπλέον, ο σταθμοί του μετρό Πανόρμου και Αμπελόκηποι συνδέουν την περιοχή με το δίκτυο του μετρό της Αθήνας, παρέχοντας επιλογές ταχείας μεταφοράς για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

Επενδυτική Δυναμική: Οι Αμπελόκηποι είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
2
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
102 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 380.000
Τιμή ανά m²
3.725 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1965
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+11 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη