Θέα
Θέα
Θέα
Θέα
Θέα
Θέα
Θέα
Θέα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Κήπος
Εξωτερική
Εξωτερική
Εξωτερική
Εσωτερική
Σαλόνι
Εσωτερική
Εσωτερική
1/20
Θέα
Θέα

Κτίριο προς Πώληση

Σκόπελος
€ 390.000
570 m²
3+ μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1734800

Σύμβουλος ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.Διατίθεται προς πώληση κτίριο συνολικού εμβαδού 570 τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 2.000 τ.μ., στο Στάφυλο Σκοπέλου. Πρόκειται για 3 οικοδομές προσόψεως, διαμπερείς και εξαιρετικά φωτεινές με βορειοανατολικό προσανατολισμό. Η κατασκευή είναι του 1988 και αποτελείται από 22 δωμάτια σε 3 συνολικά επίπεδα. Εξωτερικά υπάρχει αρκετός περιβάλλοντας χώρος καθώς και πισίνα με μπαρ.
Τα δωμάτια είναι μονόχωρα και εμπεριέχουν κουζίνα και μπάνιο. Ξεκινώντας από το ισόγειο συναντάμε αριστερά μας την πισίνα και στο βάθος το μπαρ. Δεξιά βρίσκονται οι οικοδομές με όλα τα δωμάτια. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης. Βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Σκοπέλου - Λουτρακίου, σε μία περιοχή με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και μόλις στα 2 χλμ από την χώρα της Σκοπέλου, απέχει επίσης 3 χλμ από την καταπληκτική παραλία του Σταφύλου και 37 χλμ από το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Είναι πολύ εύκολα προσσβάσιμο από την άσφαλτο και κοντά του έχει σούπερ μάρκετ και βενζινάδικο.
Τα δάπεδα των δωματίων είναι από πλακάκι και τα κουφώματα ξύλινα. Το ακίνητο διαθέτει φωτεινές, άνετα μπαλκόνια που προσφέρουν θέα στο λιμάνι της Σκοπέλου. Εξωτερικά, περιβάλλεται από κήπο και πισίνα. Η ιδανική του τοποθεσία και η πληθώρα των δυνατοτήτων που προσφέρει, το καθιστούν μια άκρως ελκυστική επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση και δημιουργία μιας πολύ καλής τουριστικής μονάδας.Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Κτίριο
Εμβαδόν
570 m²
Δωμάτια
3+ μπάνια
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 390.000
Τιμή ανά m²
684 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη