Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Παπάφη, Τούμπα

Τούμπα
€ 550/μήνα
3 δωμάτια
50 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-6982101

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος (πλάτος 45εκ).

Είναι ευήλιο, ευάερο, βορειοδυτικού προσανατολισμού. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, λέβητα φυσικού αερίου ως μέσο ατομικής θέρμανσης και πατώματα από φυσικό ξύλο και πλακάκι. Το λουτροαποχωρητήριο, η υδραυλική εγκατάσταση, η κουζίνα με το έπιπλό της και οι ηλεκτρικές συσκευές της είχαν αλλαχτεί/ανακαινιστεί το 2012. Δίπλα από το λουτροαποχωρητήριο διατίθεται παροχή και αποχέτευση για πλυντήριο ρούχων 45εκ. ή 60 εκ(εξαρτάται από την μάρκα). Διαθέτει επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα από τα δωμάτια. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι PVC με μηχανισμούς διάνοιξης και ανάκλισης.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά όπου διαμένουν κατά βάση οικογένειες και φοιτητές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τον σταθμό μετρό ‘Παπάφη’, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
50 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη