Δυάρι δεύτερος όροφος, Άνω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
€ 250.000
3 δωμάτια
74 m²
1 μπάνιο
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02UTI2

Ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 74 τ.μ. κατασκευής του 1995, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει, επίσης, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη και δική του θέση πάρκινγκ, εξασφαλίζοντας την ευκολία και την ασφάλεια της στάθμευσης. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του διαμερίσματος αποτελεί η απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, καθιστώντας το διαμέρισμα ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια κουραστική ημέρα. Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση αλλά και μια ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα. Καλύπτει έκταση περίπου 12.700 τετραγωνικών χιλιομέτρων, εκ των οποίων σχεδόν το ήμισυ είναι δασική. Πρόκειται για μια κατοικημένη περιοχή με κυρίως χαμηλά κτίρια με ιδιωτικούς κήπους και μεγάλους δρόμους γεμάτους πράσινο. Η γειτονιά προσφέρει όλες τις ανέσεις, αγορές, καφετέριες και εστιατόρια στους κατοίκους της, οι οποίοι ταυτόχρονα απολαμβάνουν σε κοντινή απόσταση τις διαδρομές πεζοπορίας του βουνού Υμηττού, καθώς και την παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Προσβασιμότητα: Τρεις σταθμοί του μετρό συνδέουν την Ηλιούπολη με το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτικό ενδιαφέρον: Η καλή σύνδεση με το μετρό σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση από την θάλασσα καθιστούν την Ηλιούπολη μία ελκυστική εναλλακτική για τους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδόν
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη