Γκαρσονιέρα Φανερωμένης 47, Γαλάτσι 11147, Καραγιαννέικα, Γαλάτσι

ΓαλάτσιΦανερωμένης 47, Γαλάτσι 11147
€ 246.000
1 δωμάτιο
63 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 963345

Νεόδμητο διαμέρισμα Γαλάτσι, το "Celestia," ένα λαμπερό καταφύγιο καταλαμβάνει ένα κομψό χώρο 63m² στον 3ο όροφο, φτιαγμένο κατά παραγγελία για όσους έχουν αγάπη για το πολυτελές και την εκλεπτυσμένη διαβίωση. Αυτό το διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο είναι ένα αρμονικό μείγμα σύγχρονου σχεδιασμού, μοντέρνας λειτουργικότητας και της εσωτερικής ομορφιάς των φυσικών υλικών, αναπαριστάνοντας την υπόσταση της ανώτερης αστικής διαβίωσης. Καθώς εισέρχεστε στο Celestia, σας υποδέχεται αμέσα ένα αίσθημα πολυτέλειας και στυλ. Ο χώρος καθίσταται εκτεταμένος και φιλόξενος, χαρακτηριζόμενος από την πολυτελή ζεστασιά του δαπέδου από σκληρό ξύλο που συμπληρώνει τη σύγχρονη αισθητική του χώρου. Τα ψηλά ταβάνια στο διαμέρισμα ενισχύουν το αίσθημα ευρυχωρίας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι ταυτόχρονα ευάερη και αναζωογονητική. Ο έμμεσος φωτισμός τοποθετείται στρατηγικά για να δημιουργήσει μια απαλή, ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για κομψή ψυχαγωγία. Η κουζίνα είναι ένα κεντρικό σημείο της εργονομικής αριστείας και αισθητικής έλξης. Συμμορφούμενη με τα υψηλότερα πρότυπα του ιταλικού σχεδιασμού, ενσωματώνει καλλιτεχνικά φυσικά στοιχεία όπως η πέτρα, το ατσάλι και το γυαλί, αποτελώντας έναν χώρο που όχι μόνο εντυπωσιάζει οπτικά, αλλά είναι και εξαιρετικά λειτουργικός. Εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας συσκευές, η κουζίνα απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τον συνδυασμό της πολυτέλειας και της πρακτικότητας στις γαστρονομικές τους εμπειρίες.
Το μπάνιο στο Celestia συνεχίζει την αφήγηση του πολυτελούς και της άνεσης. Η θέρμανση του δαπέδου είναι μια πολυτελή προσθήκη, προσφέροντας ένα άγγιγμα ζεστασιάς κάτω από τα πόδια, ιδιαίτερα εκτιμημένο τους πιο δροσερούς μήνες. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει με αρμονικό τρόπο γυαλί, πέτρα και πορσελάνη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ακτινοβολεί κομψότητα και γαλήνη. Η προσθήκη διπλών νιπτήρων και μεγάλων καθρεπτών ενισχύει το αίσθημα ευρυχωρίας και φωτεινότητας, ενώ το ντους με είσοδο χωρίς καμπίνα προσθέτει ένα στοιχείο απολαυστικής πολυτέλειας, μετατρέποντας τις καθημερινές σας ρουτίνες σε μια αναζωογονητική εμπειρία. Το "Celestia" είναι ένα διαμέρισμα που ξεπερνά τον απλό χώρο διαβίωσης· είναι ένα καταφύγιο που έχει διαμορφωθεί για όσους αναζητούν έναν τρόπο ζωής που ενσωματώνει αρμονικά τις καλύτερες πτυχές της πολυτελούς διαβίωσης με την καθημερινή πρακτικότητα και άνεση.
ΠΑΡΟΧΕΣ : Ένα (1) Υπνοδωμάτιο, Εντοιχισμένη ντουλάπα, (1)Μπάνιο, Διπλός νιπτήρας, Θέρμανση εντοιχισμένου δαπέδου, Ιταλική σχεδίαση και κατασκευή κουζίνας από την Gruppo Cucine, Εστία με φούρνο, Φούρνος μικροκυμάτων, Πλυντήριο πιάτων, Ψυγείο και Απορροφητήρας υψηλής απόδοσης, Δάπεδα από σκληρό ξύλο, Έξυπνος φωτισμός, Δύο μπαλκόνια, Τζάκι, Καλυμμένος χώρος στάθμευσης, Αποθηκευτικές μονάδες, Σύγχρονη ασφάλεια, Έξυπνη είσοδος. Kοντά σε: αγορά, συγκοινωνίες, super markets, πλατεία Γαλατσίου, νέο σταθμό Μetro. Tο προηγμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού προσφέρει τόσο άνεση όσο και ασφάλεια.
Τιμή: €246.000. VIA ATHENS REAL ESTATE, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121030916, +306948183637, email: info@via-athens.com, website: www.via-athens.com
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
63 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 246.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη