Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Σαλόνι
Βεράντα
Σαλόνι
Κουζίνα
Τραπεζαρία
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Βοηθητικός Χώρος
1/13
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος

Μεζονέτα νέο, τρίτος όροφος, Καλυμνιώτικα, Βούλα

Βούλα
€ 1.200.000
4 δωμάτια
148 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 438024

Καταλαμβάνοντας το 3ο και το 4ο επίπεδο του συγκροτήματος αυτή η μεζονέτα δύο επιπέδων περιμένει να σας εντυπωσιάσει και να σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτελούς ευεξίας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα πλεονεκτήματα της αστικής ζωής. Στο επίπεδο εισόδου (+3) το κεντρικό κλιμακοστάσιο ενσωματώνεται στην κατοικία. Το επίπεδο περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μπάνιο και kitchenette για την εξυπηρέτησή τους και ένα master bedroom με ιδιωτικό μπάνιο και βεστιάριο, που ανοίγεται στην τεράστια βεράντα και την εντυπωσιακή θέα.
Η ίδια αίσθηση συνεχίζεται στον επάνω όροφο (+4/loft) όπου το ασανσέρ ενσωματώνεται μέσα στην κατοικία. Το τελευταίο επίπεδο περιλαμβάνει ένα διαμπερές καθιστικό και τραπεζαρία που χωρίζονται από το διπλής όψης τζάκι και φυσικά στην κύρια κουζίνα της κατοικίας. Θα ερωτευτείτε τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του ορόφου και τα μεγάλα floor to ceiling ανοίγματα, που ανοίγουν πλήρως το σαλόνι στη βεράντα και την ιδιωτική πισίνα, όλα με απρόσκοπτη θέα στο Σαρωνικό κόλπο.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 148 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2024, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 3ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Σοφίτα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νυχτερινό ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 2000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
3
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
148 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.200.000
Τιμή ανά m²
8.108 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+10 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη