Τριάρι Λευκωσίας στην περιοχή Πολιτείας 13, 145 62, Κηφισ, Κεφαλάρι, Κηφισιά

ΚηφισιάΛευκωσίας στην περιοχή Πολιτείας 13, 145 62, Κηφισ
€ 680.000
4 δωμάτια
160 m²
3 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 82587


ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ, 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, Κωδικός Ακινήτου: 82587

Κωδικός Ακινήτου: 82587 - Σε μια από τις πιο ζωντανές και επιθυμητές περιοχές της Κηφισιάς, στην Πολιτεία, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που είναι διαθέσιμο για πώληση. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει συνολική επιφάνεια 160 τ.μ., ιδανική για οικογένεια. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή του έγινε το 2008 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, προσφέροντας άνεση και οικονομία στο σπίτι σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, γεγονός που εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μεγάλα παράθυρα και τις μεγάλες βεράντες. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα ξύλινα, δίνοντας ένα αίσθημα ζεστασιάς και οικειότητας στο χώρο. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει ασφάλειά, ενώ ο ανελκυστήρας σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού.

Για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, υπάρχει μια αποθήκη 22 τ.μ. στο υπόγειο, ενώ για την ασφάλειά σας υπάρχει σύστημα συναγερμού. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια και ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του διαμερίσματος είναι οι 2 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ, που σας δίνουν τη δυνατότητα να παρκάρετε με ασφάλεια τα οχήματά σας. Επιπλέον, η μεγάλη αυτόνομη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές και μπαλκόνι είναι ιδανική για να απολαύσετε τα γεύματα σας και τις καθημερινές στιγμές με την οικογένειά σας. Τα 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, σας προσφέρουν άνετους χώρους για την ξεκούρασή σας και την ιδιωτικότητά σας.

Η τοποθεσία αυτού του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την πλατεία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της περιοχής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Κηφισιάς. Κωδικός Ακινήτου: 8258
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδόν
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη