1/22

Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Νέα Ζωή, Περιστέρι

Περιστέρι
€ 125.000
3 δωμάτια
73 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: ΣΙΝ80801

Προς πώληση ένα φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα στη γειτονιά της Νέας Ζωής, στο Περιστέρι, ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν άνεση και πρακτικότητα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους, προσφέροντας μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς και ηρεμίας, κοντά στα σύνορα με το Χαϊδάρι και μόλις 1 χλμ από το νοσοκομείο "Αττικόν".

Το ακίνητο είναι στον 1ο όροφο 73  τ.μ με κλιματισμό για θέρμανση και διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο . Το ένα υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με εντοιχισμένες ντουλάπες, προσφέροντας άφθονο χώρο αποθήκευσης. Όλο το διαμέρισμα είναι στρωμένο με μάρμαρο, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Τα παράθυρα διαθέτουν αλουμινένια πατζούρια παλαιού τύπου. το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνησης . 

Το διαμέρισμα έχει δύο μπαλκόνια, ένα μπροστά και ένα πίσω, με το ένα να προσφέρει θέα σε φυτά, δημιουργώντας μια αίσθηση πρασίνου και ηρεμίας. Η σαλονοκουζίνα είναι ενιαία, αλλά υπάρχει η δυνατότητα διαχωρισμού των χώρων για περισσότερη ευελιξία.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, με το νοσοκομείο "Αττικόν" μόλις 1 χλμ μακριά και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) σε απόσταση περίπου 3 χλμ. Η πρόσβαση στις μεταφορές είναι εύκολη, με το κέντρο του Περιστερίου να απέχει μόλις 15 λεπτά με τα ΜΜΜ, και το λιμάνι του Πειραιά περίπου 20 λεπτά με αυτοκίνητο. Η περιοχή της Νέας Ζωής στο Περιστέρι είναι μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη περιοχή.  Η γειτονιά είναι ασφαλής και φιλική, ιδανική για οικογένειες και επαγγελματίες που επιθυμούν να ζουν κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε ήσυχο περιβάλλον.

Αν ενδιαφέρεστε για αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την κατοικία των ονείρων σας στη Νέα Ζωή Περιστερίου! Τιμή 125.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΣΙΝ80801
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
73 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 125.000
Τιμή ανά m²
1.712 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1986
  • Κατάσταση

    Χρήζει ανακαίνισης
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+19 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη