1/18

Μονοκατοικία σινιεσ, Κασσιόπη, Κέρκυρα

ΚέρκυραΣΙΝΙΕΣ
€ 375.000
5 δωμάτια
122 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: C-6975

Πωλείται παλιά πέτρινη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Καρυώτικο Σινιών με απέραντη θέα στη γύρω εξοχή, τα βουνά και τη θάλασσα! Η κατοικία είναι 122τμ με ανεξάρτητη αποθήκη 25τμ και οι δύο σε μεγάλο οικόπεδο 2.300τμ. Επίσης στο οικόπεδο υπάρχουν 15 ελαιόδεντρα και ιδιωτικός δρόμος με άνετο χώρο στάθμευσης.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι που λειτουργεί, κουζίνα και WC επισκεπτών. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια καλού μεγέθους και ένα οικογενειακό μπάνιο. Υπάρχουν επίσης τρία μπαλκόνια σε αυτό το επίπεδο με κάθε υπνοδωμάτιο να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα. Το σπίτι έχει κεντρική θέρμανση και κλιματισμό σε όλους τους χώρους και υπέροχα ξύλινα πατώματα. Θα ωφεληθεί από μια μικρή ανακαίνιση, αλλά έχει πολλές δυνατότητες!
Το ακίνητο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις όμορφες παραλίες Κουλούρι και Άγιος Στέφανος. Η πολυσύχναστη παλιά ψαρόπολη της Κασσιόπης είναι επίσης κοντά.
Πωλείται 375.000€ ανακαινισμένο, απόσταση από θάλασσα 700μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 3, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΣΙΝΙΕΣ, εμβαδόν οικοπέδου 2338,5, ενεργειακή κλάση Ε, επενδυτικό, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου Ελεύθερο, κουφώματα αλουμινίου, Τ.Κ. 49081, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
122 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 375.000
Τιμή ανά m²
3.074 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+15 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη