1/20

Μονοκατοικία βίλα αγιοσ μαρκοσ, Φαίακες, Κέρκυρα

ΚέρκυραΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
€ 1.100.000
5+ δωμάτια
400 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: C-6823

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ 400Τ.Μ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ. ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΕΞΟΧΙΚΗ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 12 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΛΙΜΑΝΙ) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΡΟΦΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ-ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΤΑ) ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΤΑ 2.
Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΗΠΟ 1.200 Τ.Μ.
Η ΘΕΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΙΚΗ.
TΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 1.100.000€ απόσταση από θάλασσα 800μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 6, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, εμβαδόν οικοπέδου 1200, ενεργειακή κλάση Α, επενδυτικό, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου Ημιτελές, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, σοφίτα, Τ.Κ. 49083, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
400 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
16
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Σοφίτα
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.100.000
Τιμή ανά m²
2.750 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη