1/22

Μονοκατοικία Παπαφλέσσα, 200 06 Βέλο, Κέντρο, Βέλο

ΒέλοΠαπαφλέσσα, 200 06 Βέλο
€ 399.900
5+ δωμάτια
446 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-7093727

Καταπληκτική σπιτική κατασκευή "αμερικανικού στιλ" με ψηλή οροφή 2 ορόφων, μεγάλη είσοδο, ανοιχτό σαλόνι/τραπεζαρία και μεγάλα δωμάτια. Στιβαρή κατασκευή, με άφθονο σίδερο, τσιμέντο, υψηλής ποιότητας παράθυρα Doral και μπαλκονόπορτες με ρολά ασφαλείας. Οι εσωτερικές σκάλες είναι ξύλινες και τα δάπεδα με πλακάκια παντού. Ο κύριος όροφος έχει καθιστικό / τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με νησίδα και ψυγείο SS, υδραυλικά για πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Ο κύριος όροφος έχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ο ημιώροφος έχει μπαλκόνι που βλέπει στον κόλπο και έχει καταπληκτική θέα. Η προσγείωση του δεύτερου ορόφου έχει θέα στον πρώτο όροφο και έχει μεγάλα παράθυρα σε προεξοχή από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στην όμορφη θέα στο βουνό. Στα δεξιά είναι ένα μεγάλο βασικό υπνοδωμάτιο με την ντουλάπα ελληνικού στυλ και έχει το δικό του μπάνιο που έχει διαμορφωθεί για μπανιέρα υδρομασάζ. Τα άλλα 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο είναι χωριστά και έχουν θέα στον ακροκόρινθο. Το υπόγειο/ισόγειο μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να είναι ξεχωριστός χώρος διαβίωσης είτε για ενοικίαση είτε για επιπλέον ιδιωτικά δωμάτια. Κάποια τελειώματα πρέπει να ολοκληρωθούν.

Ζήστε τον υγιεινό μεσογειακό τρόπο ζωής με τα δικά σας εσπεριδοειδή, ελιές και οπωροφόρα δέντρα! Ιδανική τοποθεσία για κάποιον που θέλει να έχει ηρεμία και ησυχία με μικρή απόσταση από ήρεμες παραλίες στον Κορινθιακό κόλπο. Κοντά στην πόλη για ψώνια και διασκέδαση.

Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα γκαράζ σε συνδυασμό (2 αυτοκινήτων).

Το σπίτι βρίσκεται στο Βέλο Κορινθίας, Ελλάδα. Απολαύστε το βίντεο - οι περισσότερες φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Ιούλιο του 2018. Το εσωτερικό του σπιτιού έχει προγραμματιστεί να βαφτεί το φθινόπωρο. Αγοράστε τώρα σε αυτή την απίστευτα χαμηλή τιμή και επιλέξτε τα δικά σας χρώματα.

Καλέστε/Whatsapp/Viber/Text +14805290938 ή στείλτε email εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτό το σπίτι. ή να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για προβολή. Πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
446 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 399.900
Τιμή ανά m²
897 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 150/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+19 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης