1/12

Μονοκατοικία Φάρος, Σίφνος, Απολλώνια, Σίφνος

ΣίφνοςΦάρος, Σίφνος
€ 359.000
3 δωμάτια
69 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2289

Πωλείται η μεσαία μεζονέτα 69 τ.μ. σε συγκρότημα τριών κατοικιών στον Φάρο Σίφνου, σε κοινό οικόπεδο 4.046τμ. Κατασκευάστηκε το 2001 με υψηλές προδιαγραφές. ( πλήρης αντισεισμική κατασκευή με αντισεισμικούς θώρακες και θεμέλια γενικής κοιτόστρωσης, μονώσεις 5 εκ. DOW, διπλή μόνωση ταράτσας 5 εκ. DOW και HyperDesmo ). Διαθέτει ξύλινα κουφώματα με γερμανικούς μηχανισμούς, σίτες και διπλά τζάμια, καθώς και τρόμπα νερού WILO Γερμανίας σε εγγύηση. Η κατοικία είναι άριστα συντηρημένη και διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και με τις ηλεκτρικές συσκευές.
Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν ισόγειο με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC και αποθήκη, και πρώτο όροφο με σαλόνι και ενιαία κουζίνα. Στους εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνονται ισόγεια ιδιόκτητη βεράντα και ημιυπαίθριος χώρος συνολικής έκτασης περίπου 100 τ.μ., καθώς και μπαλκόνι πρώτου ορόφου 15 τ.μ. Η μονοκατοικία ακολουθεί την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και προσφέρει μοναδική, αμφιθεατρική και ανεμπόδιστη θέα προς τα νησιά Κίμωλο, Πολύαιγο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ηρακλειά, Ίο και Αντίπαρο.
Η πρόσβαση είναι εύκολη με αυτοκίνητο και απέχει 10 χλμ. από τις Καμάρες, 4 χλμ. από την Απολλωνία και 2 χλμ. από τον Φάρο. Η απόσταση από την παραλία είναι 700 μ. σε ευθεία.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
69 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 359.000
Τιμή ανά m²
5.203 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη