Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
W.C
Σαλόνι
W.C
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Μπάνιο
Σαλόνι
Σαλόνι
1/25
Κουζίνα
Σαλόνι

Μονοκατοικία Καλλιθέας-Πυργετού, 400 06, Κάτω Όλυμπος, Πυργετός, Κάτω Όλυμπος

Κάτω ΌλυμποςΚαλλιθέας-Πυργετού, 400 06, Κάτω Όλυμπος
€ 545.000
5+ δωμάτια
350 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3-336


Κωδικός ακινήτου: 3-336 - Κάτω Όλυμπος Πυργετός ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια, γραφείο, δωμάτιο υπηρεσίας, κλπ. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει απεριόριστη θέα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. - Τιμή: 545.000 €
Στους πρόποδες του Ολύμπου, στο τουριστικά παρθένο χωριό του Πυργετού, βρίσκεται αυτή η υπέροχη βίλλα εμβαδού άνω των 350μ². Αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, πολύ μεγάλη και υπερεξοπλισμένη κουζίνα, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, 3 τουαλέττες (1 με μπανιέρα και μία με ντουζιέρα), δύο μικρούς αποθηκευτικούς χώρους και δωμάτιο υπηρεσίας, μεγάλο υπόγειο, έναν κλειστό χώρο στάθμευσης και δύο ανοιχτούς σε ένα οικόπεδο περίπου 1000μ². Πολυτελή
μαρμάρινα πατώματα σε όλους τους χώρους διαβίωσης, ανθεκτικό πλακάκι στους αποθηκευτικούς χώρους και τους χώρους υπηρεσίας, ξύλινα πατώματα στα δωμάτια, Τζάκι στην σαλοτραπεζαρία. Δυνατότητα εγκατάστασης πισίνας στο οικόπεδο. 
Η οικία δεν έχει κτιστεί σε ορόφους παρά σε επίπεδα. Οι κοινόχρηστοι χώροι (η σαλονοτραπεζαρία και η κουζίνα) είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τους χώρους ανάπαυσης (στο πάνω και στο κάτω επίπεδο), κάτι που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της καθαριότητας του χώρου. Επιπλέον, με την κατασκευή σε επίπεδα και όχι ορόφους η απόσταση μεταξύ των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων ανάπαυσης ελαχιστοποιείται, με τους κατοίκους να χρειάζεται να ανεβοκατεβούν έναν ελάχιστο αριθμό σκαλοπατιών κάθε φορά.
Η κατοικία αυτή βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου. Κοντά στη Θεσσαλονίκη (1 ώρα και 15 λεπτά), την Λάρισα (30 λεπτά), τις ακτές του νομού Λαρίσης και Πιερίας (από 10 λεπτά), τις διαδρομές και τα γραφικά χωριουδάκια του Ολύμπου (από 10 λέπτα).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
350 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 545.000
Τιμή ανά m²
1.557 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2009
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη