Ξενοδοχείο
Akineto
1/2
Akineto

Θες περισσότερες φωτογραφίες;

Ζήτα τις φωτογραφίες από τον αγγελιοδότη

Ξενοδοχείο προς Πώληση

Δομνίστα
€ 600.000
600 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-7127059

Πωλείται ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση από το Καρπενήσι, στη Δομνίστα Ευρυτανίας.
Το μικρό αλλά μαγευτικό αυτό χωριό βρίσκεται μόλις 35 χλμ μακριά από το Καρπενήσι και έχει πλούσια φυσική ομορφιά καθώς βρίσκεται περιτριγυρισμένο από πυκνά δάση με έλατα και πανύψηλες βουνοκορφές.
Το μοναδικό πολυτελές τριώροφο κτίριο είναι περίπου 600τμ και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς πρόκειται για ένα ελβετικού τύπου σαλέ, χτισμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.
Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο ξεπερνούν τα 1000τμ.
Αποτελείται από τρία επίπεδα και δύο από τους ορόφους του είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από κορμούς διαμέτρου 20cm.
Ο κάτω όροφος είναι χτισμένος με τοπική πέτρα, τσιμέντο και δοκούς από δρυ και αποτελείται από ένα διαμέρισμα με δύο κρεβατοκάμαρες, 1 μπάνιο, 1 καθιστικό και κουζινάκι και μια ακόμη κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο.
Επίσης διαθέτει έναν χώρο σχεδιασμένο να γίνει σάουνα και ατμόλουτρο, 2 καμπίνες ντους και 2 wc, ένα δωμάτιο πλυσίματος εξοπλισμένο με πλυντήριο και στεγνωτήριο, μια αποθήκη και ένα πλήρως εξοπλισμένο "μηχανοστάσιο" προηγμένης τεχνολογίας όπου βρίσκονται τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και θέρμανσης νερού.
Το επίπεδο αυτό έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο αλλά και την περιοχή στάθμευσης και τον λαχανόκηπο.
Ενώ υπάρχει και υπερσύγχρονο σύστημα επεξεργασίας αποβλήτων.
Το Ισόγειο είναι χτισμένο από κορμούς και αποτελείται από τον χώρο εισόδου/υποδοχής , την τραπεζαρία και το σαλόνι, τα οποία είναι πλήρως επιπλωμένα με ειδικής κατασκευής έπιπλα.
Επίσης υπάρχουν και 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, εκ των οποίων η μία είναι εξοπλισμένη με επαγγελματικές ανοξείδωτες συσκευές, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, μια αποθήκη, δύο wc και μια πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στα βουνά.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 6 κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικά μπάνια και ατομικά μπαλκόνια με θέα στα γύρω βουνά, τον κήπο και τις πισίνες.
Όλοι οι χώροι και τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα με χειροποίητα έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για τον κάθε χώρο.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης στέγη , επενδυμένη με πλακάκια ιταλικού στιλ τα οποία είναι ειδικώς σχεδιασμένα να αντέχουν τις χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες και μια μεγάλη σοφίτα, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Η σύνδεση των επιπέδων γίνεται μέσω χειροποίητης σκάλας από μασίφ ξύλο.
Αναφορικά με τον περιβάλλοντα χώρο εκτός από την μεγάλη έκταση πρασίνου και τον κήπο που έχει, διαθέτει ακόμη 2 πισίνες ( μια ενηλίκων και μια για παιδιά) , με ξαπλώστρες , καρέκλες και τραπέζια και εξοπλισμό ναυαγοσώστη και ένα πλήρως εξοπλισμένο καλοκαιρινό μπαρ.
Πρόκειται για ένα μοναδικό επενδυτικό ακίνητο το οποίο λειτουργεί ανεξαρτήτως εποχής με τεράστιες προοπτικές του οποίου η συνολική έκταση είναι περίπου 2,500 τ.μ.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Ξενοδοχείο | Πολυτελές ακίνητο
Εμβαδόν
600 m²
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 600.000
Τιμή ανά m²
1.000 €/m²
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη