1/14

Τριάρι τρίτος όροφος, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
€ 1.500/μήνα
5 δωμάτια
154 m²
2 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02WHC7

Η Engel & Völkers παρουσιάζει έναν εξαιρετικό επαγγελματικό χώρο επιφάνειας 154 τ.μ., στην εμβληματική Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έναν δρόμο ιδανικό για γραφεία, ιατρεία και εταιρείες. Το ακίνητο βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας 6 ορόφων, κοντά στην Πλατεία Μαβίλη.
Μπαίνοντας στον χώρο, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο χολ που σας οδηγεί σε ένα ευμέγεθες σαλόνι, το οποίο διαχωρίζεται σε δύο χώρους με την βοήθεια μιας συρόμενης πόρτας. Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος είναι άρτια μελετημένη για επαγγελματική χρήση, περιλαμβάνοντας μια μικρή κουζίνα, δύο μπάνια και μια αποθήκη.
Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει τρία ξεχωριστά δωμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητα γραφεία, προσφέροντας έτσι την απαραίτητη ευελιξία και λειτουργικότητα για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Το ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία της πλατείας Μαβίλη, με άμεση πρόσβαση σε σημαντικούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Κηφισίας, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και η οδός Μιχαλακοπούλου, καθώς και άμεση πρόσβαση σε πολλαπλά λεωφορεία & τρόλεϊ και στο σταθμό του Μετρό Μέγαρο Μουσικής (5' με τα πόδια).
Το ακίνητο περιβάλλεται από μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης, την Αμερικανική Πρεσβεία και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ του κέντρου της πόλης βρίσκονται επίσης στην περιοχή.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
3
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
154 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.500/μήνα
Τιμή ανά m²
10 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1974
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+11 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη