Σαλόνι
Μπάνιο
W.C
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Μπαλκόνι
W.C
Μπάνιο
Κουζίνα
W.C
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
1/25
Μπάνιο

Τριάρι Κέντρο, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο
€ 420.000
4 δωμάτια
113 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1658

Κωδικός ακινήτου: 1658 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 113 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, τριπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, laundry room, ανοιχτωσιά - Τιμή: 420.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση αναπνοής από την ιστορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας.
Το ακίνητο είναι 113 τ.μ., βρίσκεται στον πρώτο υπερυψωμένο όροφο και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες ή επενδυτές.
Διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπαλκόνι, που προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο σύγχρονα μπάνια με ντουζιέρες και μια ευρύχωρη αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες. Η πόρτα ασφαλείας και τα συνθετικά κουφώματα με σίτες προσφέρουν επιπλέον προστασία και ενεργειακή απόδοση.
Η μεγάλη σαλοκουζίνα διαθέτει τραπεζαρία και είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και εστίες αερίου. Υπάρχει νησίδα και ημιδιαχωρισμένος χώρος τραπεζαρίας, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την είσοδο άπλετου φυσικού φωτός, καθιστώντας τον χώρο ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο. Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και διαμπερές, με άπλετο φυσικό φως να διαχέεται σε όλους τους χώρους.
Η εξαιρετική του τοποθεσία το καθιστά ιδανικό όχι μόνο για κατοικία, αλλά και για επαγγελματική στέγη ή επένδυση, καθώς μπορεί να χωριστεί εύκολα σε δύο μικρότερα διαμερίσματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της Θεσσαλονίκης!
Για περισσότερες πληροφορίες στο 0030 2316020290 η Κινητό:Viber 0030 6907732169 ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ONASIS HOME REAL ESTATE Διεύθυνση :Μοναστηρίου 9 T.K 54627, Θεσσαλονίκη Διεύθυνση: Νικ Πλαστήρα 1 Τ.Κ 57014, Σταυρός Θεσσαλονίκης

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
113 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 420.000
Τιμή ανά m²
3.717 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1960
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη