1/24

Μονοκατοικία 356 τμ, Πετρίνα, Φαλαισία

Φαλαισία
€ 399.000
1 δωμάτιο
356 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1741635

Πολυτελής Μονοκατοικία δύο ορόφων με υπόγειο σε οικόπεδο 1952τμ, εντός του οικισμού Πέτρινα απέναντι από την Ι.Μ.Αμπελακίου στους Βόρειους Πρόποδες του Ταϋγέτου. Στο υπερυψωμένο ισόγειο και στον 1ο όροφο βρίσκονται οι κύριοι χώροι 164,45τμ συνδεόμενοι με εσωτερική ξύλινη σκάλα, ένα εξωτερικό κεραμοσκεπές κλιμακοστάσιο με εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα η οποία οδηγεί στον 1ο όροφο όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος ασφαλείας. Εκεί υπάρχει το σαλόνι με το ενεργειακό μαρμάρινο τζάκι, η τραπεζαρία, η ευρύχωρη κουζίνα που διαθέτει και πάσο, δύο κρεβατοκάμαρες, η μια εκ των δύο διαθέτει ατομικό λουτρό, όπως και μια μικρή αποθήκη και ένα λουτρό. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο ισόγειο και στα άλλα δύο μεγάλα δωμάτια με δυνατότητες πολλών χρήσεων μεγάλες ντουλάπες, ένα επιπλέον λουτρό και 2η εξωτερική είσοδο ασφαλείας. Στους βοηθητικούς χώρους των 191,56τμ συμπεριλαμβάνεται το κλειστό garage 2 θέσεων αυτ/των και 3η θέση υπαίθριο parking στο ισόγειο. Μια δεύτερη μαρμάρινη σκάλα όπου μας κατεβάζει στο υπόγειο όπου και υπάρχει χώρος για κάβα, playroom, τεράστιες αποθηκες, 2 δεξαμενές πετρελαίου και λεβητας.Τα δάπεδα όλων των ορόφων καλύπτονται απο γρανιτένια και κεραμικά πλακάκια,. Μεγαλα μπαλκόνια με θέα το μοναστήρι, το χωριό και την φύση. Ένας υπέροχα διαμορφωμένος και ηλεκτροφωτισμένος ανθόκηπος με 2 έλατα και αρκετά καλλωπιστικά φυτά πλαισιώνουν την μονοκατοικία μαζί με 60 καρποφόρα δέντρα στην πίσω πλευρά.

Ασφαλής, αντισεισμική κατασκευή με στέγη από πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος και κεραμίδια. Ενισχυμένη θερμομόνωση , δίπλα τζάμια , σίτες, κουφώματα αλουμινίου , ηλιακός boiler. Συναγερμός, κάμερες, προβολείς Led. Πρίζες δορυφορικης, Θυροτηλέφωνο.
Πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο για μια ποιοτική δημιουργική και ευχάριστη καθημερινότητα!
Απέχει 3 χιλ απο την Ε.Ο.Τριπολης-Σπαρτης και είναι κοντά στα διόδια Πετρίνας. Τιμή: 399.000€. RE/MAX Ability, Τηλ. Επικοινωνίας: 2731020975, email: remax.ability3@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
356 m²
Δωμάτια
1
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 399.000
Τιμή ανά m²
1.121 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη