1/9

Μονοκατοικία 180 τμ, Χρήζει ανακαίνισης, Κάμπος, Αβία

Αβία
€ 190.000
5 δωμάτια
180 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02VYZL

MARKETING

Headline

Μονοκατοικία μέσα σε Ελαιώνα, Καλαμάτα

Property Description

Κοντά στην Καλαμάτα, στην είσοδο του παραδοσιακού οικισμού του Κάμπου Αβίας, πωλείται διώροφη μονοκατοικία 180 τμ, μόλις 5 χλμ από την φημισμένη παραλία της Σάντοβας. Το ακίνητο κατασκευασμένο το 1950 χρήζει ανακαίνισης, ενώ βρίσκεται σε οικόπεδο 2.5 περίπου στρεμμάτων με παραγωγικά ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα δίνοντας τη δυνατότητα οποιασδήποτε διαμόρφωσης ανάλογα με τις επιθυμίες των νέων ιδιοκτητών.

Το πέτρινο ισόγειο της μονοκατοικίας, είναι σε ημιτελή κατάσταση και αποτελείται από έναν ευρύχωρο, δροσερό, ενιαίο χώρο και 1 δωμάτιο και μπορεί να αποπερατωθεί σύμφωνα τις ανάγκες σας.
Με εξωτερική σκάλα, οδηγούμαστε στο πρώτο επίπεδο με το σαλόνι, τα 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, καθώς και την κουζίνα με τζάκι. Η κουζίνα και το μπάνιο είναι σε ημιτελή κατάσταση. Από την μεγάλη βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα στο βουνό και τον ελαιώνα.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
-Πρόσθετη Δόμηση 200τμ
-Αρτεσιανό πηγάδι
-Εξωτερική Αποθήκη
-Κοντινή απόστασταση από τις παραλίες και την πόλη της Καλαμάτας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και έλληνες επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
180 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 190.000
Τιμή ανά m²
1.056 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1950
  • Κατάσταση

    Χρήζει ανακαίνισης
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+6 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη