1/25

Μεζονέτα ισόγειο, Κέντρο, Πεύκα

Πεύκα
€ 590.000
4 δωμάτια
320 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: ΚΙΑ81092

Η NewDeal Real Estate Group σας παρουσιάζει μια μοναδική μονοκατοικία  στο ΡΕΤΖΙΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  με συνολική επιφάνεια 320 τ.μ. , αυτή η εκπληκτική μονοκατοικία εκτείνεται  σε 3 επίπεδα και διαθέτει απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά.
-Ξεκινάμε με τον ισόγειο χώρο   που θα συναντήσουμε έναν αυτόνομο χώρο με δυο υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα και ενεργειακό τζάκι ακόμη θα βρούμε την είσοδο για το εσωτερικό παρκινγκ της μονοκατοικίας.
 
-Στην συνέχεια ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο που συναντάμε ένα  μεγάλο και μοντέρνο σαλόνι  με την βασική κουζίνα της κατοικίας και ένα wc , με πρωταρχικό ρόλο στο χώρο παίζουνε το υπέροχο ενεργειακό τζάκι και το μεγάλο  και άνετο σαλόνι με μίνιμαλ σχεδιασμούς. 

- Στο τελευταίο επίπεδο συναντάμε 3 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, μια από αυτές είναι masteroom  με δικό του μπάνιο το οποίο έχει ένα καταπληκτικό τζακούζι και μια μεγάλη ντουλάπα  με την αίσθηση  και την του ξύλου να είναι ορατή, ακόμη στον όροφο θα συναντήσουμε και έναν κλειστό αίθριο και πολύ φωτεινό  χώρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γυμναστήριο  η κάποιο playroom είτε κάποιον χώρο  γραφείου.

-Επιπλέον χαρακτηριστικά  του ακινήτου θα βρούμε μια μεγάλη κοινόχρηστη  αυλή που χρησιμοποιείται μόνο από τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας , η κλειστή θέση στάθμευσης στο γκαράζ ακόμη θα βρούμε ηλεκτρικά στόρια και σύστημα ποτίσματος  με δεξαμενή νερού 1000 λίτρων, ατομική θέρμανση πετρελαίου κλιματιστικά, κουφώματα αλουμινίου ,πόρτα ασφαλείας.

-Μια ιδανική επιλογή για οικογένειες με όλες τις ανέσεις κοντά στην κατοικία 
 
Τιμή Ακινήτου : 590.000 ευρώ | Κωδικός Ακινήτου: KIA81092| Καλέστε μας στο : +302310620520 
 
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
320 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 590.000
Τιμή ανά m²
1.844 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Νίκος Οικονομίδης