Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Βεστιάριο
Βεστιάριο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Λογότυπο
Κάτοψη
Κάτοψη
Κάτοψη
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/24
Κουζίνα
Κουζίνα

Δυάρι Ηγουμενίτσας , 153 44, Γέρακας, Κέντρο, Γέρακας

ΓέρακαςΗγουμενίτσας , 153 44, Γέρακας
€ 315.000
3 δωμάτια
120 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 5-66


Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό διαμέρισμα 2 επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., στο κέντρο του Γέρακα. Κατασκευασμένο το 2011, το διαμέρισμα αυτό συνδυάζει μοντέρνα αρχιτεκτονική με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια, προσφέροντας έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια στην σοφίτα με δυνατότητα 3ου, σαλοκουζίνα και 2 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου. Η θέα από το διαμέρισμα είναι απεριόριστη. Διαθέτει ξύλινα ανάγλυφα πατώματα στο πρώτο επίπεδο και πατώματα από πεύκο στη σοφίτα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πάγκο από μασίφ καρυδιά και διπλή σειρά ντουλάπια που φτάνουν μέχρι το ταβάνι, ενώ η ψηφίδα και τα πλακάκια είναι από γρανίτη. Υπάρχουν τέσσερα μπαλκόνια, τρία στο πρώτο επίπεδο και ένα στη σοφίτα, με θέα τον Υμηττό και την Πεντέλη.

Οι ντουλάπες είναι χειροποίητες και τοποθετημένες σε όλους τους χώρους, εκμεταλλευόμενες κάθε διαθέσιμο σημείο, ακόμα και στις λοξές οροφές της σοφίτας. Τα μπάνια διαθέτουν είδη από γυαλί και μέταλλο, καθώς και ντουζιέρες με διαχωριστικά  υαλότουβλα. Η εσωτερική σκάλα είναι χειροποίητη, από μέταλλο και ξύλο. Υπάρχουν πέντε παράθυρα οροφής με έτοιμες γραμμές για ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο. Σε όλους τους χώρους του σπιτιού υπάρχουν πρίζες, καθώς και πρίζες δικτύου, τηλεφώνου και ήχου, ακόμη και στα μπαλκόνια.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος είναι εξασφαλισμένη με πόρτα ασφαλείας που διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κοινόχρηστη πισίνα και μπάρμπεκιου . Υπάρχει υπόγεια θέση πάρκινγκ και αποθήκη 5 τ.μ. Η μόνωση της σοφίτας είναι με πετροβάμβακα τόσο στο πάτωμα όσο και στη στέγη, η οποία είναι τσιμεντένια με εσωτερική επένδυση ραμποτέ. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και έτοιμη εγκατάσταση για φυσικό αέριο. Η ηλεκτροδότηση είναι τριφασική.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Γέρακα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Η απόσταση από την στάση του λεωφορείου είναι 300 μέτρα (5 λεπτά πεζή) ενώ απέχει από το αεροδρόμιο 19 χιλιόμετρα ( 15 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω Αττικής οδού), καθιστώντας το ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και εξαιρετική τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Νικόλας Σπανίδης

Επικοινωνήστε με την Connect Property για περισσότερες πληροφορίες
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
2
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
120 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ, 1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 315.000
Τιμή ανά m²
2.625 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη