1/4

Μεζονέτα Ελπίδας, 201 50 Κόρινθος, Ξυλοκέριζα, Κόρινθος

ΚόρινθοςΕλπίδας, 201 50 Κόρινθος
€ 85.000
5 δωμάτια
231 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-7198435

Πωλείται οικόπεδο και άδεια για εξαιρετική πέτρινη κατοικία υπό κατασκευή.

Σχεδιασμένη από γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο της περιοχής. Η κατοικία βρίσκεται σε προνομιακό οικόπεδο άνω των 4.500 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και ηρεμίας.

Χαρακτηριστικά Κατοικίας:
Διώροφη Δομή: Η κατοικία είναι διώροφη, με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό που αξιοποιεί πλήρως τον φυσικό φωτισμό και την αερισμό των χώρων.
Πέτρινη Κατασκευή: Το κτήριο είναι με προδιαγραφές για να κατασκευαστεί από πέτρα, προσφέροντας όχι μόνο ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αξία, αλλά και αισθητική που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον.
Γεωθερμία: Η κατοικία διαθέτει εγκαταστάσεις για γεωθερμική θέρμανση και ψύξη, καθώς υπάρχει γεώτρηση εντός του κτήματος. Αυτό διασφαλίζει χαμηλό ενεργειακό κόστος και οικολογική βιωσιμότητα.
Μεγάλα Μπαλκόνια: Η κατοικία διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια, ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της απίστευτης θέας.
Θέα: Το ακίνητο προσφέρει μαγευτική θέα τόσο προς τον Σαρωνικό όσο και προς τον Κορινθιακό κόλπο, εξασφαλίζοντας μοναδικές εικόνες κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Τοποθεσία:
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πανέμορφη και ήσυχη περιοχή, στο δημοτικό διαμέρισμα της Ξυλοκέριζας στην Κόρινθο και είναι κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες, ενώ παραμένει αρκετά απομονωμένο για να προσφέρει την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Η στρατηγική του θέση επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στις παραλίες και τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, καθιστώντας το ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική κατοικία.

Αυτή η εξαιρετική κατοικία συνδυάζει τη μοντέρνα αρχιτεκτονική με την παραδοσιακή πέτρινη κατασκευή και τις σύγχρονες ενεργειακές λύσεις, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για ποιοτική διαβίωση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την μοναδική ιδιοκτησία με ανεμπόδιστη θέα σε δύο από τους πιο όμορφους κόλπους της Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
3
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
231 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 85.000
Τιμή ανά m²
368 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+1 φωτογραφία
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης