1/8

Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Μακρυγιάννη, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
€ 280.000
2 δωμάτια
49 m²
1 μπάνιο
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02WJQ4

Ανακαλύψτε ένα υπέροχο διαμέρισμα 49 τ.μ. στον 4ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου 1' μακριά από την Ακρόπολη.
Κομψά διακοσμημένο και πλήρως εξοπλισμένο, αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο για μετακόμιση. Αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα κομψό καθιστικό και μια ανοιχτή κουζίνα. Βγείτε στο όμορφο μπαλκόνι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωντανή γειτονιά.
Ιδανικό για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις, αυτό το ακίνητο προσφέρει τόσο έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης όσο και μια επενδυτική ευκαιρία. Η προνομιακή του τοποθεσία κοντά στην είσοδο της Ακρόπολης, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την οδό Μακρυγιάννη διασφαλίζει ότι βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από εμβληματικά ορόσημα της Αθήνας. Ο κοντινός σταθμός του μετρό Ακρόπολη παρέχει άνετη πρόσβαση στην πόλη, ενώ η μοντέρνα περιοχή Κουκάκι προσφέρει μια σειρά από wine bars και εστιατόρια για να εξερευνήσετε. Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα μείγμα ευκολίας, πολιτισμού και σύγχρονης διαβίωσης στην καρδιά της Αθήνας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Tοποθεσία: Περιγράφεται ως η «γειτονιά των Θεών», η Πλάκα και η περιοχή της Ακρόπολης βρίσκονται ακριβώς στον πυρήνα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Μια ζωντανή εμπορική και τουριστική περιοχή, με πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια που απλώνονται στους δρόμους, την καθιστούν την πιο γοητευτική γειτονιά της Αθήνας.
χαρακτηριστικά: Πρόκειται ουσιαστικά για τη μουσειακή Αθήνα, με όλους τους σημαντικούς αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους να βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Είναι το σπίτι του Μουσείου της Ακρόπολης, το οποίο ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία μουσεία στον κόσμο, και του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, γνωστότερο ως Ηρώδειον, που εξακολουθεί να φιλοξενεί θεατρικά έργα και συναυλίες όπως συνέβαινε χιλιάδες χρόνια πριν. Μοντέρνες μπουτίκ, χαλαρά καφέ και εστιατόρια, καθώς και boutique ξενοδοχεία που μοιράζονται το χώρο με νεοκλασικά σπίτια σε μεγάλους πεζόδρομους. Και ενώ οι τουρίστες βρίσκουν την περιοχή γοητευτική, υπάρχει επίσης και μια πραγματική αίσθηση γειτονιάς και γειτνίασης για τους κατοίκους.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτικό δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδοσεις!
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
4
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
49 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 280.000
Τιμή ανά m²
5.714 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1970
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+5 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη