Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
Esoterikoi choroi
1/12
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Δυάρι Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
€ 320.000
3 δωμάτια
84 m²
1 μπάνιο
Όροφος 2
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1080438

Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με θέα θάλασσα προς πώληση. Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη μοντέρνα άνεση αυτού του νέου διαμερίσματος υπό κατασκευή στη Χαλέπα Χανίων. Εκτείνεται σε 84,12 τ.μ. στον δεύτερο όροφο ενός σύγχρονου τετραώροφου κτηρίου, αυτή η κατοικία πρόκειται να ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2025. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και προσεγμένη διάταξη, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας.
Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται ένας ανοιχτός χώρος καθιστικού που συνδυάζει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα σε έναν αρμονικό χώρο. Η κουζίνα διαθέτει ένα νησί πρωινού που λειτουργεί και ως πάγκος εργασίας, μαζί με ενσωματωμένες συσκευές όπως φούρνο, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων, όλα τακτοποιημένα κρυμμένα πίσω από μια συρόμενη πόρτα. Αυτός ο χώρος ανοίγει σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε τη θέα στην ακτή.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια καλού μεγέθους με ειδικά κατασκευασμένες ντουλάπες που διαθέτουν ξύλινες λαβές και μείγμα υλικών. Αυτά τα δωμάτια μοιράζονται ένα κομψό μπάνιο εξοπλισμένο με πλυντήριο ρούχων, ντουλάπα με λευκά είδη και ένα βολικό καρότσι πλυντηρίου. Τα υπνοδωμάτια έχουν επίσης τα δικά τους μπαλκόνια, ενισχύοντας την αίσθηση του χώρου και του φωτός.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 5,76 τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο και καθορισμένη θέση στάθμευσης. Το κτίριο είναι σχεδιασμένο με μοντέρνα αισθητική, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και τα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας. Έχει βαθμολογία A+ για ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας άνεση και βιωσιμότητα.
Το εσωτερικό θα διακοσμηθεί με εξαρτήματα CMS, ευρωπαϊκά πλακάκια και είδη υγιεινής Ideal Standard. Ο κλιματισμός με αντλία θερμότητας και κάμερα κουδουνιού πόρτας προσθέτουν στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού. Τα μεγάλα παράθυρα και οι ημιυπαίθριοι χώροι εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα ένα φωτεινό και φιλόξενο μέρος για να ζεις.
Αυτό το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σύγχρονο, ενεργειακά αποδοτικό σπίτι σε μια από τις πιο επιθυμητές γειτονιές των Χανίων, προσφέροντας πολυτέλεια και πρακτικότητα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7780.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 282105660-
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
84 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 320.000
Τιμή ανά m²
3.810 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη