1/21

Τριάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Hilton, Ιλίσια

Ιλίσια
€ 1.100/μήνα
4 δωμάτια
90 m²
2 μπάνια
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02WHE0

Η Engel & Volkers παρουσιάζει ένα νέο διαμέρισμα 90 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο το 2024, σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές του κέντρου, που συνδυάζει την άνεση με τη μοντέρνα αισθητική. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το χολ, το σαλόνι και μια minimal, σύγχρονη κουζίνα. Διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα τρίτο μικρότερο δωμάτιο, ιδανικό για παιδικό ή για γραφείο. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο μπάνια εξοπλισμένα με ντουζιέρες. Τρία ξεχωριστά μπαλκόνια προσφέρουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο από όλους τους κύριους χώρους του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, κοντά σε συγκοινωνίες και μόλις 500 μέτρα από το μετρό Μέγαρο Μουσικής, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και πρόσβασης στην πόλη.

Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Ψηφίστηκε ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό, τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
3
Σύνολο ορόφων
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
90 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.100/μήνα
Τιμή ανά m²
12 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1975
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη