Living room
Κουζίνα
Bedroom
Μπαλκόνι
Pool
View from balcony
Balcony
Living room
Κουζίνα
Kitchen
Kitchen
Bedroom
bedroom
Βathroom
Bedroom
Σαλοκουζίνα
Living room
Κουζίνα
balcony
View from balcony
View from balcony
View from balcony
Exterior of the house
1/25
Living room
Κουζίνα

Μονοκατοικία βίλα Αγκαιριά, Αγκαιριά, Πάρος

ΠάροςΑγκαιριά
€ 1.250.000
5 δωμάτια
133 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 10-716


Ανακαλύψτε μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στο γραφικό χωριό Ανγκέρια, που βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου της Νήσου Πάρος. Αυτή η βίλα προσφέρει μαγευτική θέα στο γειτονικό νησί της Αντιπάρου, σε άλλα γύρω νησιά και στα εκπληκτικά τιρκουάζ νερά του Αιγαίου Πελάγους.

Μπαίνοντας στη βίλα, αισθάνεστε αμέσως την προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει αυτό το σπίτι. Ο μοναδικός σχεδιασμός διαθέτει πέτρινα πατώματα, φυσικά ξύλινα στοιχεία και μαρμάρινους πάγκους, δημιουργώντας μια διαχρονική ατμόσφαιρα που θυμίζει μια παλαιότερη εποχή. Η βίλα ανακαινίστηκε πριν από έξι χρόνια, χτισμένη πάνω στα θεμέλια ενός παλιού κυκλαδίτικου σπιτιού, διατηρώντας τη γοητεία της ιστορίας.

Το ευρύχωρο σαλόνι είναι πλήρως εξοπλισμένο, με ένα παλιό τζάκι στη γωνία που προσθέτει στη ζεστή ατμόσφαιρα. Από εδώ, τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν γραφική θέα στις ελιές στον κήπο, στην ελκυστική πισίνα και στον ατελείωτο θαλάσσιο ορίζοντα.

Το ακίνητο εκτείνεται σε 133 τ.μ. και περιλαμβάνει τέσσερα όμορφα υπνοδωμάτια, τρία κομψά σχεδιασμένα μπάνια και μια εντυπωσιακή κουζίνα κατασκευασμένη από ξύλο και μάρμαρο.

Βγαίνοντας στον εκτεταμένο κήπο των 1.724 τ.μ., μπορείτε να απολαύσετε την ενσωματωμένη περιοχή μπάρμπεκιου και την πισίνα, που περιβάλλεται από σκιερές γωνιές κάτω από τις ελιές, ιδανικές για χαλάρωση και υπαίθριο δείπνο. Ο κήπος φιλοξενεί 25 ελαιόδεντρα, με ετήσια συγκομιδή περίπου 270 κιλών ελιών.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του ακινήτου με την κατασκευή επιπλέον 50 τ.μ. πάνω από το υπάρχον κτίριο. Επιπλέον, το οικόπεδο προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη σύμφωνα με τους κανονισμούς του πολεοδομικού σχεδίου.

Η βίλα αποπνέει μια μοναδική ενέργεια, καθιστώντας την ιδανική επένδυση για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με χαρακτήρα και γοητεία.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
133 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
2 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / Ξύλο
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.250.000
Τιμή ανά m²
9.398 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη