1/23

Τριάρι Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα, Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΤσιμισκή, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα
€ 360.000
4 δωμάτια
106 m²
2 μπάνια
Όροφος 4
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: Τ1159

Τσιμισκή, Γούναρη: Διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό διαμέρισμα 106τ.μ. καθαρά, προσόψεως, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας με ασανσέρ. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας έτσι οικονομία και ευελιξία στη θέρμανση.

Το ακίνητο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο, μπάνιο και ξεχωριστό WC. Το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνια με θέα, ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης. Τα κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια προσφέρουν άριστη μόνωση και ασφάλεια, ενώ η πόρτα ασφαλείας παρέχει επιπλέον προστασία. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και διαθέτει δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο. Οι τέντες στα μπαλκόνια προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και δημιουργούν σκιά για απολαυστικές στιγμές.

Το ακίνητο αυτό αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα διαχωρισμού, αλλά είναι επίσης ιδανικό για ιδιοκατοίκηση. Είναι κατάλληλο για οικογένειες, επαγγελματίες ή ακόμη και για επαγγελματική χρήση. 

Αυτό το πραγματικά εξαιρετικό ακίνητο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και δημόσιες υπηρεσίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης!

Τιμή: 360.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #Τ1159

Η εταιρεία Tzemis Real Estate, με έδρα στην Τσιμισκή 77 στον 5ο όροφο, ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στο Πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι συνεργάτες μας είναι από τους πιο έμπειρους, καταρτισμένους και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στον τομέα, προσφέροντάς σας ακριβή ενημέρωση για τις τιμές και τις τάσεις της αγοράς, προκειμένου να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θεόδωρος Τζέμης
Σύμβουλος Ακινήτων – Κτηματομεσίτης

Τηλ.: 2310273747
Email: tzemis.real@gmail.com
www.tzemis.gr

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
4
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
106 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 360.000
Τιμή ανά m²
3.396 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1958
  • Κατάσταση

    Χρήζει ανακαίνισης
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+20 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη