Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Μπάνιο
Κουζίνα
1/15
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος

Μονοκατοικία βίλα Sani, Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραSani
€ 270.000
4 δωμάτια
115 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: HPS5094

Κωδικός ακινήτου: HPS5094 - Κασσάνδρα Σάνη Sani ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 115 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από πόλη 89000 μέτρα απόσταση από χωριό 7000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 74000 μέτρα - Τιμή: 270.000 €
Αυτή η όμορφη βίλα βρίσκεται στο συγκρότημα με 8 βίλες, η καθεμία θα έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα 4x6 μέτρων, αξιολάτρευτο κήπο με υπέροχη θέα. Η παράδοση του έργου είναι στις αρχές του 2026.

Το σπίτι είναι κοντά στο Sani Resort, ένα πολυβραβευμένο resort 5 αστέρων. Η Σάνη είναι μία από τις πιο διάσημες και ξεχωριστές περιοχές της Χαλκιδικής. Αυτό το μέρος της χερσονήσου της Κασσάνδρας είναι γνωστό για τα πευκοδάση και την καταπληκτική παραλία με χρυσή άμμο, η θάλασσα εδώ είναι συνήθως ήρεμη με τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Η Sani Marina είναι το μικρό Μονακό της Ελλάδας, είναι ένας κοσμοπολίτικος κόμβος στην καρδιά του Sani Resort και η ιδανική τοποθεσία για να δέσετε το σκάφος σας η για να ελλιμενίσετε το σκάφος σας όλο το χρόνο.

Το καλοκαίρι, το Sani Resort γίνεται το κέντρο της πολιτιστικής ζωής της χερσονήσου, με ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Χαλκιδικής, το Sani Festival, που διοργανώνεται εδώ. Η ακτή της Σάνης είναι πάνω από 7 χιλιόμετρα χρυσής άμμου. Το μεγαλύτερο μέρος της ακτής είναι καλά εξοπλισμένο, οι θαλάσσιες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες εδώ, τα μπαρ και τα εστιατόρια πρώτης κατηγορίας είναι ανοιχτά. Το Sani φυσικό καταφύγιο έχει αναπτύξει ένα είδος τουρισμού όπως η παρατήρηση πουλιών. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας που οδηγούν στο καταφύγιο και τις λίμνες. Τα πρωινά για ψάρεμα γίνονται σε καθαρά νερά κοντά σε ήσυχους κόλπους - μια δημοφιλής οικογενειακή εκδρομή. Χάρη στη μοναδική τοποθεσία, είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμη: Η Σάνη απέχει μόλις 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και 10 λεπτά από το κοντινότερο χωριό, όπου μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε τα θαλασσινά στη παραδοσιακή ταβέρνα.


Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
115 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 270.000
Τιμή ανά m²
2.348 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+12 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη