1/25

Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 420 τμ, Αγία Τριάδα, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
€ 3.500/μήνα
5+ δωμάτια
420 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1453

ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ στo Πόρτο Ράφτη (Αγία Τριάδα), Μαρκόπουλο Αττικής: πολυτελής βίλα 420 τ.μ. σε οικόπεδο 6500 τ.μ. σε εκτός σχεδίου περιοχή, περιτριγυρισμένη από αγροτικές εκτάσεις και ιδιωτικές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών. 
Η βίλα, η οποία εκτείνεται σε τρεις ορόφους (ισόγειο με πρόσβαση στην πισίνα και τον άνω κήπο, 1ο όροφο και υπόγειο με έξοδο σε κήπο και BBQ στην πίσω πλευρά), διαθέτει 5 υπνοδωμάτια (2 master), 4 μπάνια, 2 κουζίνες και μεγάλους χώρους υποδοχής με τζάκια (2) και playroom.
Στο ισόγειο υπάρχει κεντρική, μεγάλη είσοδος σε ενιαίο χώρο υποδοχής που διαμορφώνεται σε ξεχωριστά σαλόνια, χώρο τραπεζαρίας και ανοιχτή κουζίνα. Το δάπεδο από μαυρόασπρο γρανιτοπλακάκι, η όμορφη ξύλινη λευκή κουζίνα με τις ψηλοτάβανες ξύλινες οροφές και τους πολυελαίους, καθώς και το διπλής όψης ανοιχτό τζάκι, δημιουργούν μια κλασική αίσθηση γαλλικής εξοχικής κατοικίας. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει το προνομιακό master υπνοδωμάτιο με το μεγάλο, πολυτελές μπάνιο με θέα στον κήπο, γωνιακή μπανιέρα με υδρομασάζ και ξεχωριστό χώρο βεστιαρίου-ντουλάπας. Από το ισόγειο, μεγάλες μπαλκονόπορτες παρέχουν πρόσβαση τόσο από τον χώρο υποδοχής όσο και από το master υπνοδωμάτιο στην πισίνα και τον άνω κήπο του σπιτιού, που είναι ανεξάρτητος από το υπόλοιπο χώρο του κτήματος. 
Η εσωτερική, σκαλιστή ξύλινη σκάλα μεγάλων διαστάσεων, κατασκευασμένη ειδικά για αυτόν τον χώρο από τεχνίτη κατόπιν παραγγελίας της ιδιοκτήτριας, δίνει πρόσβαση στον 1ο όροφο και στο υπόγειο της βίλας. Αυτή η σκάλα είναι σημείο αναφοράς στον χώρο του ισογείου, φωτιζόμενη από ένα μεγάλο παράθυρο. Όλοι οι χώροι του ισογείου είναι φωτεινοί και άνετοι.
Ο 1ος όροφος της βίλας περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια (1 master) και 2 μπάνια, το καθένα διαφορετικού χρώματος, με ξύλινους καθρέπτες και τοίχους βαμμένους με τεχνοτροπία που θυμίζει άλλες εποχές. Τα ταβάνια είναι ξύλινα και ψηλά και τα πατώματα επενδυμένα με γρανιτοπλακάκι υψηλής ποιότητας. Οι κρεβατοκάμαρες έχουν πρόσβαση σε εξωτερικές βεράντες και τα μπάνια διαθέτουν παράθυρα για φυσικό φως και εξαερισμό.
Το υπόγειο της βίλας έχει σχεδιαστεί για χώρο αναψυχής και διασκέδασης, με έξοδο προς τον κάτω κήπο και το χτιστό BBQ στην πίσω πλευρά της βίλας. Εδώ βρίσκεται και η δεύτερη κουζίνα του σπιτιού, ιδιαίτερου μοντέρνου σχεδιασμού, με πάγκους από λευκό Corian και γυαλί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαρ, και μεγάλος χώρος πρόχειρης τραπεζαρίας και καθιστικού με τζάκι. Επίσης, υπάρχει playroom που μπορεί να φιλοξενήσει όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο ή home cinema, καθώς και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού υπάρχει ανοιχτός χώρος στάθμευσης για 15 αυτοκίνητα.  Η βίλα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, με δυνατότητα ανεξάρτητης λειτουργίας ανά όροφο, και κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση E. Το ακίνητο διαθέτει τριφασικό ρεύμα.
Η προνομιακή βίλα με το μεγάλο κτήμα, βρίσκεται σε αγροτική περιοχή κοντά σε έκταση που έχει χαρακτηριστεί Natura, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα σε αμπελώνες που καλλιεργείται η ποικιλία Σαββατιανό, καθώς και σε εκτάσεις με ελιές και φιστικιές που είναι μέρος του φυσικού, ήρεμου τοπίου.
Η βίλα χτίστηκε το 2008 και ανακαινίστηκε το 2020. Μπορεί να κατοικηθεί άμεσα. 
Με απόσταση 4-6 χιλιομέτρων από τις παραλίες του Πόρτο Ράφτη, 12 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα, αυτή η μοναδική σε θέση βίλα προσφέρεται για μακροχρόνια μίσθωση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία.  Τιμή 3.500€ | Κωδικός Ακινήτου: #1453
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
420 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Συναγερμός
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 3.500/μήνα
Τιμή ανά m²
8 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ