1/12

Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Πανόρμου, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 190.000
2 δωμάτια
66 m²
1 μπάνιο
Όροφος 4
Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02WKTY

Ανακαλύψτε αυτό το κομψά ανακαινισμένο διαμέρισμα 66 τ.μ. στον τέταρτο όροφο, σε κεντρική τοποθεσία της πόλης. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, με φυσικό φως που πλημμυρίζει το ευρύχωρο σαλόνι και το άνετο υπνοδωμάτιο. Περιλαμβάνει ένα μοντέρνο μπάνιο και δύο μπαλκόνια, ιδανικά για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης.
Η τοποθεσία του προσφέρει άμεση πρόσβαση σε στάσεις λεωφορείων και μετρό, καθιστώντας τις μετακινήσεις εύκολες και βολικές. Ένα διαμέρισμα που συνδυάζει άνεση και πρακτικότητα, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η περιοχή Αμπελόκηποι είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αθήνας και θεωρείται μέρος του κεντρικού δήμου της πόλης. Η απόσταση από τους Αμπελόκηπους μέχρι την καρδιά της Αθήνας είναι περίπου 4-5 χιλιόμετρα. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τους αμπελώνες που υπήρχαν κάποτε στο σημείο αυτό κατά τη διάρκεια παλαιότερων εποχών. Σήμερα, πρόκειται για μια πυκνοδομημένη και ποικιλόμορφη γειτονιά γνωστή για το μείγμα των οικιστικών και εμπορικών χώρων της. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Οι Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και ορισμένες από τις πλατείες της, όπως η πλατεία Μαβίλη, είναι πολυσύχναστες με πολλές καφετέριες και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
4
Σύνολο ορόφων
6
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
66 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 190.000
Τιμή ανά m²
2.879 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    1967
  • Κατάσταση

    Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+9 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη