Εξωτερικός χώρος
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/9
Εξωτερικός χώρος

Μεζονέτα νέο, πρώτος όροφος, Σκάλα Σωτήρος, Θάσος

Θάσος
€ 270.000
4 δωμάτια
90 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11592

Κωδικός ακινήτου: 11592 - Θάσος Σκάλα Σωτήρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. μόνο 140 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, μαρμάρινα πατώματα, πάρκινγκ, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 270.000 €
Στο υπέροχο νησί της Θάσου, στον οικισμό της Σκάλας Σωτήρος κατασκευάζεται το κτίριο PHOS RESIDENCES. Πρόκειται για 3 πολυτελείς κατοικίες με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την θάλασσα.  Βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης άδειας δόμησης, με εκτιμώμενη έναρξη κατασκευής τον Νοέμβριο του 2024.  Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 18 μηνών.  Ο μοντέρνος και ταυτόχρονα κομψός σχεδιασμός του κτιρίου σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, αποτελούν την τέλεια επιλογή για εξοχική κατοικία.    

Η Σκάλα Σωτήρος πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο οικισμό που συνδιάζει όμορφες παραλίες,  οικογενειακό περιβάλλον και ταυτόχρονα πληθώρα επιλογών αφού απέχει μόλις  10 λεπτά από την σκάλα Πρίνου όπου βρίσκεται το λιμάνι σύνδεσης με την Καβαλα. Επιπλέον, παρέχει πολλές επιλογές εξόδου. Επίσης, ο Λιμένας απέχει μόλις 25 λεπτά όπου εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού που συνδέεται με την Κεραμωτή.  

Το κτίριο αποτελείται από: - ισόγειο διαμέρισμα επιφάνειας 44,70 τ.μ. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, 1 μπάνιο και σαλονοκουζίνα. Περιλαμβάνει 2 ιδιωτικές αυλές και θέα προς την θάλασσα.   - μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου επιφάνειας  72,22 τ.μ. Αποτελείται από 2 δωμάτια, 2 μπάνια και μια σαλονοκουζίνα. Περιλαμβάνει ένα 2 υπέροχα μεγάλα μπαλκόνια προς την θάλασσα. Το μπαλκόνι του 2ου ορόφου είναι τεράστιο με απέραντη θέα στο μαγικό ηλιοβασίλεμα του νησιού και δύναται να περιλαμβάνει εξωτερικό τζακούζι.   - διώροφη βίλα επιφάνειας 90,00 τ.μ. Αποτελείται από 3 δωμάτια, 2 μπάνια, 1 μεγάλη σαλονοκουζίνα. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ιδιωτική αυλή με μοντέρνα αισθητική, εξωτερική πισίνα και θέση στάθμευσης.  

Οι κατοικίες είναι άριστες ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας μιας και κατατάσσονται στην κατηγορία Α+. Συγκεκριμένα παρέχουν: Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης 10 εκατοστών. Τελευταίας τεχνολογίας air condition σε όλους τους χώρους. Ηλιακό συλλέκτη.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου. Θοδωρής Αγγελίδης
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
90 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 270.000
Τιμή ανά m²
3.000 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+6 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη