Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/17
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Μονοκατοικία Βούλα, Πανόραμα, Βούλα

ΒούλαΒούλα
€ 3.120.000
5+ δωμάτια
855 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1089429

Σε μοναδικό σημείο στο Πανόραμα Βούλας, μονοκατοικία - συγκρότημα κατοικιών, που αποτελείται από 2 μεζονέτες και 2 αυτόνομα διαμερίσματα με ιδιωτικές πισίνες, σε οικόπεδο 435τμ.

Το Α’ κτίριο αποτελείται από ιδιωτική πισίνα, με θέα θάλασσα, 1 οροφοδιαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 105τμ που αποτελείται από living room με τζάκι, μεγάλη open plan κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια master με en suite λουτρά. Στον επάνω όροφο ξεκινάει μεζονέτα 213τμ σε 3 επίπεδα - στο 1ο επίπεδο έχουμε living room με τζάκι ενεργειακό, open plan κουζίνα, ένα λουτρό, και στο 2ο επίπεδο 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με en suite λουτρό, και dressing room, με δυνατότητα επιπλέον υπνοδωματίου και μπάνιου, και στο 3ο επίπεδο έχουμε μια μεγάλη σοφίτα 33τμ με μπάνιο, διαθέτει μεγάλο ασανσέρ που λειτουργεί σε όλους τους ορόφους μέχρι και την σοφίτα. Επίσης έχει 143τμ. αποθήκης, parking και βοηθητικούς χώρους. Συνολικό εμβαδόν Α' κτιρίου 461τμ.

Το Β’ κτίριο αποτελείται από ιδιωτική πισίνα, θέα θάλασσα, 1 οροφοδιαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 67τμ που που αποτελείται από living room με τζάκι, μεγάλη open plan κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, 1 λουτρό. Στον επάνω όροφο ξεκινάει μεζονέτα 185τμ σε 3 επίπεδα - στο 1ο επίπεδο έχουμε living room με τζάκι ενεργειακό, open plan κουζίνα, wc επισκεπτών, στο 2ο επίπεδο έχουμε 3 υπνοδωμάτια και λουτρό, με δυνατότητα επιπλέον μπάνιου και dressing room, στο 3ο επίπεδο έχουμε μια μεγάλη σοφίτα 33τμ με μπάνιο, ενώ διαθέτει επίσης ένα μεγάλο ασανσέρ που λειτουργεί σε όλους τους ορόφους μέχρι και την σοφίτα. Διαθέτει 142τμ αποθήκη, parking και βοηθητικούς χώρους. Συνολικό εμβαδόν Β' κτιρίου 394τμ.

Συνολικό εμβαδόν των 2 κτιρίων 855τμ. Το ακίνητο διαθέτει συνολικά 3+ κλειστές θέσεις parking, είναι ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, διαθέτει θερμοπρόσοψη, μεγάλες βεράντες, εσωτερικά ασανσέρ και εσωτερικές σκάλες, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, βρίσκεται σε προνομιούχα θέση με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα από όλους τους χώρους.

Εκκρεμεί για την τελειοποίηση των κτιρίων με επιλογή και δαπάνη του αγοραστή: Πατώματα, είδη υγιεινής, ντουλάπες, κουζίνες, πλακάκια, βάψιμο, κοινόχρηστοι χώροι, πλακάκια στις πισίνες. Τιμή: €3.120.000. (Ραντεβού 10:00 - 12:00 καθημερινά.)

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Η μεσιτική αμοιβή σε περίπτωση αγοραπωλησίας ανέρχεται στο 2% επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως συν Φ.Π.A 24%. Σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ίση με ένα μίσθωμα συν ΦΠΑ 24%. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ. Στην ιστοσελίδα μας www.in-c.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις ακινήτων και οικοπέδων.

Investment Care Real Estate
T: 2106753254
web: www.in-c.gr
Κωδικός ακινήτου: 1089429
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
855 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
9
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 3.120.000
Τιμή ανά m²
3.649 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη