Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/17
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Οικόπεδο προς Πώληση

ΆνδροςΆνδρος
€ 212.000
3.535 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1089900

Πωλείται μοναδικό αμφιθεατρικό ενιαίο οικόπεδο των 3.535τμ, κοντά στον οικισμό των Μαινητών, από τα πιο γνωστά και όμορφα χωριά του νησιού στα Δ της Χώρας της Άνδρου. Βρίσκεται Β της επαρχιακής οδού Γαυρίου-Άνδρου, με πρόσβαση στη Χώρα της Άνδρου σε λιγότερο από 10'. Η ευρύτερη περιοχή είναι από τις πιο πράσινες του νησιού, με πηγές και νερόμυλους και γειτονεύει με την περίφημη πεζοπορική διαδρομή Andros Route, έναν από τους κορυφαίους πανευρωπαϊκά προορισμούς για πεζοπορία, που περνά από τοπία μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Σε ύψος ~250μ από την επιφάνεια της θάλασσας και σε απόσταση 3,5χλμ από αυτή στο Νειμποριό, το οικόπεδο προσφέρει θέα προς την Άνδρο στα Δ από τη N πλευρά της και ΝΔ/ΝΑ προς όλη την κοιλάδα του Μεγάλου Ποταμού στις παρυφές των οροσειρών Γερακώνα και Ράχης.
Με υποτετράγωνες διαστάσεις 67μ Χ 53μ περίπου, έχει πρόσοψη περίπου 67μ σε επαρχιακή οδό, είναι εντός οικισμού και διατηρεί αρτιότητα και οικοδομησιμότητα, με συντ. κάλυψης 60% και συντ. δόμησης 0,4. Επιτρέπει δόμηση 450τμ με μέγιστο ύψος 7,5μ και θα είναι προϊόν συνένωσης 3 όμορων και ίσων οικοπέδων. Βρίσκεται εκτός της παράκτιας ζώνης ΖΟΕ των 350μ και εκτός δικτύου Natura 2000, ενώ δεν είναι χαρακτηρισμένο ως δασική έκταση. Διατίθενται προς πώληση ως αυτοτελή και τα μικρότερα όμορα οικόπεδα ίσων διαστάσεων περίπου 1.180τμ. Η περιοχή του αγροτεμαχίου βρίσκεται σε οδική απόσταση 500μ από την κύρια επαρχ. οδό Γαυρίου-Άνδρου, 1,4χλμ από τις Μαίνητες, 1,5χλμ από τη Μεσαριά, 3χλμ από τον Πιτροφό, 5,5χλμ από την οργανωμένη παραλία Παραπόρτι της Άνδρου, 4,5χλμ από τη Χώρα της Άνδρου, 9χλμ από την οργανωμένη παραλία Χαλκολιμνιώνα στα Δ, 12χλμ από την Παλαιόπολη, 21χλμ από το Μπατσί, 28χλμ από το Γαύριο, το λιμάνι του νησιού. Κατάλληλο για κατοικία ή επένδυση.
Σε απόσταση μόλις 2 ωρών από το λιμάνι της Ραφήνας, το νησί της Άνδρου έχει πλούσιες γεωγραφικές αντιθέσεις και συνδυάζει το ξερό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά. Είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας με ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια, κοιλάδες, τρεχούμενα νερά, κυπαρίσσια, βελανιδιές, οπωροφόρα δέντρα, ελιές, ιαματικές πηγές και υπέροχες παραλίες. Η Άνδρος, πατρίδα φημισμένων καπεταναίων και εφοπλιστών, συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση με νεοκλασικές επιρροές στα μεσαιωνικά, νεοκλασικά και νησιώτικα σπίτια της και αποτελεί μοναδικό προορισμό πολιτιστικού τουρισμού, απλά και μόνο για τα διεθνούς φήμης μουσεία της. Προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές. 
Αποκλειστικά από την Keller Williams Cosmos, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
3.535 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 212.000
Τιμή ανά m²
60 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη