Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Μπαλκόνι
W.C
Σαλόνι
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Μονοκατοικία Ανδραβιώτη 19-21, 270 51, Ανδραβίδα, Κέντρο, Ανδραβίδα

ΑνδραβίδαΑνδραβιώτη 19-21, 270 51, Ανδραβίδα
€ 300.000
4 δωμάτια
150 m²
1 μπάνιο
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1-419

Κωδικός ακινήτου: 1-419 - Ανδραβίδα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 285 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, Roof Garden, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από πόλη 50 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 305000 μέτρα - Τιμή: 300.000 €
Στον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στο κέντρο της όμορφης Ανδραβίας, πωλείται επιπλωμένο , ένα καταπληκτικό ΠΛΉΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΈΝΟ σπίτι (υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μονώσεις, παράθυρα, πατώματα, είδη υγιεινής διακόπτες, τέντες, κάμερες, λεπτομέριες όλα εξαιρετικά!), μονοκατοικία, ισόγεια με δύο χώρους στα 150 τμ . 
Διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, με μπαλκονόπορτες που βγάζουν στο πίσω μέρος της αυλής , 1 μπάνιο μεγάλο, μία κουζίνα (σε ξεχωριστό χώρο) , έναν χώρο τεράστιο σαλονιού με την τραπεζαρία , και δεύτερο χώρο καθιστικού και έτοιμη υποδομή για τοποθέτηση νέας κουζίνας εντός της οικίας ! 

Διαθέτει εξωτερικούς άνετους χώρους για να απολαμβάνει κανείς ήσυχες στιγμές καθημερινά , με BBQ εντοιχισμένο, εξωτερική παροχή για kitchen net, χώρο στεγασμένο στάθμευσης και ξεχωριστή κουζίνα εξωτερικά από το σπίτι με πρόσβαση στην πίσω αυλή του ακινήτου.
Από το χώρο αυτό έχουμε την σκάλα που μας οδηγεί στην σημερινή ταράτσα, όπου έχουμε υπόλοιπο Συντελεστή δόμησης και μπορεί να χτιστεί επιπλέον ένας όροφος. 

Μια μοναδική ευκαιρία μέσα στην πόλη στο κέντρο δίπλα σε όλα τα μαγαζιά και πολύ κοντά στη βάση 117 Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορίας. Μόλις 280χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό και ευάερο με ποιοτικά έπιπλα και πλήρως εξοπλισμένο, και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και με κλινοσκεπάσματα, αλλά και εξοπλισμό για την κουζίνα . Ανακαινισμένο πλήρως, με ηλεκτρικές τέντες, ρολά, με φωτισμούς led, με διπλά παράθυρα αλουμινίου , με αυτονομία στην θέρμανση, με κλιματισμό, με συναγερμό και κάμερες . 

Το σπίτι διαθέτει και αυλή στο πίσω μέρος , ενώ από μία σκάλα ανεβαίνει κανείς στην ταράτσα όπου μπορεί να δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο roof garden.  Διαθέτει χώρο για να μπαίνει 1 ΙΧ εντός του σπιτιού .  Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, δίπλα σε όλα και σε απόσταση περιπάτου , από σούπερ μάρκετ ΑΒ , από τράπεζες Υπηρεσίες σχολείο κλπ 

Επικοινωνήστε με την εταιρία μας για πρόσθετες πληροφορίες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας . 
www.paparounisgroup.gr 
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
150 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ, 1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 300.000
Τιμή ανά m²
2.000 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη