1/21

Μονοκατοικία 180 τμ, άριστη κατάσταση, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
€ 1.200/μήνα
3 δωμάτια
180 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1456

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στο Πόρτο Ράφτη, Μαρκοπούλου, επιπλωμένη μεζονέτα 180 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη το 2024, κατασκευής 1995, σε οικόπεδο 285 τ.μ. Η μεζονέτα έχει τρία επίπεδα: στο πρώτο επίπεδο βρίσκονται το σαλόνι με τζάκι και η ενιαία κουζίνα, καθώς και ένα WC. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, προσφέροντας θέα στη θάλασσα. Στο υπόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή γυμναστήριο, καθώς και ένας χώρος που μπορεί να γίνει 3ο υπνοδωμάτιο.
Όλοι οι χώροι είναι στρωμένοι με πλακάκι για εύκολη συντήρηση και καθάρισμα. Είναι εξοπλισμένη με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές Bosch (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και ρούχων) και νέα air-condition. Η επίπλωση του σπιτιού είναι λιτή, επιτρέποντας στον ενοικιαστή να προσθέσει δικά του κομμάτια επίπλωσης για να δώσει τη δική του ταυτότητα στον χώρο. Στην κουζίνα υπάρχει κεντρικός πάγκος, ενώ στα υπνοδωμάτια υπάρχουν διπλά κρεβάτια.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Β. Ο κήπος είναι εύκολος στη συντήρηση και υπάρχει χώρος με πέργολα στον οποίο έχει πρόσβαση το σαλόνι. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης.
Η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με μόνιμες κατοικίες, μόλις 600μ από την πλαζ στο Αυλάκι. Είναι ιδανικό για μικρή οικογένεια που επιθυμεί μία εξοχική ή μόνιμη κατοικία σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Διατίθεται προς μακροχρόνια μίσθωση για €1.200 μηνιαίως. Κωδικός Ακινήτου: #1456
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
180 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.200/μήνα
Τιμή ανά m²
7 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ