1/23

Μονοκατοικία Μούλκι, 202 00 Σικυώνα, Κέντρο, Σικυώνα

ΣικυώναΜούλκι, 202 00 Σικυώνα
€ 380.000
5 δωμάτια
146 m²
3+ μπάνια
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: EK-7286541

Πωλείται διώροφη οικοδομή 311,83 τ.μ. στο Βασιλικό (Αρχαία Σικυώνα) Κορινθίας, που αποτελείται από: στον 1ο όροφο μονοκατοικία 146 τ.μ., πλήρως επιπλωμένη με βεράντα 80 τ.μ.. Στο ισόγειο υπάρχει κλειστό γκαράζ με αποθήκη και λεβητοστάσιο, 61,88 τ.μ., και πυλωτή για κατασκευή 2ης κατοικίας, 85 τ.μ. .Το κτίσμα βρίσκεται σε οικόπεδο 946 τ.μ. (με συντελεστή δόμησης 4), κατάλληλα διαμορφωμένο με γκαζόν, διάφορα λουλούδια, θάμνους και οπωροφόρα δέντρα, με αυτόματη άρδευση, με απίστευτα μαγευτική θέα σε όλο τον Κορινθιακό κόλπο, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τη θάλασσα και 115 χιλιομέτρων από την Αθήνα, κατασκευής 2007. Αξίας 380,000ευρώ.
►1ος όροφος κτιρίου
1.Από το ισόγειο υπάρχει μια σκάλα 18 σκαλοπατιών που οδηγεί στον 1ο όροφο στην κύρια πόρτα εισόδου της κατοικίας.
2. Κατοικία 1ου ορόφου 146 τ.μ. ,πλήρως επιπλωμένες, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, με κεντρική θέρμανση (καλοριφέρ - πετρέλαιο), ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού, με κλιματισμό (ψύξη- θέρμανση), κουφώματα με διπλά τζάμια με ανοιγόμενα κουφώματα, μόνωση και σίτες/δίχτυα παραθύρων. Υπάρχει αερισμός και ηλιακό φως από τις 4 πλευρές του κτιρίου, κεντρική κεραία τηλεόρασης, δορυφορική καλωδίωση, συναγερμός και ηλεκτρικοί προβολείς με αισθητήρες. Η κατοικία αποτελείται από:
2.1. Σαλόνι - Κουζίνα-τραπεζαρία 48 τ.μ. με μεγάλες μπαλκονόπορτες με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Από την κεντρική πόρτα εισόδου μπαίνετε στο σαλόνι που είναι διαμπερές. Στο πλάι της σκάλας υπάρχει παράθυρο με θέα στο βουνό. Απέναντι υπάρχει μια μεγάλη τετράφυλλη μπαλκονόπορτα με θέα στη θάλασσα. Το σαλόνι χωρίζεται από την κουζίνα-τραπεζαρία με μια τετράφυλλη πόρτα. Η κουζίνα χωρίζεται με χώρισμα από την τραπεζαρία, είναι διαμπερή, με παράθυρο που βλέπει στο βουνό και απέναντι μεγάλη μπαλκονόπορτα με θέα στη θάλασσα.
2.2. Δωμάτιο 20 τ.μ. , διαμπερές με μπαλκονόπορτα στη Νοτιοδυτική βεράντα με θέα στο βουνό και άλλη μια μπαλκονόπορτα απέναντι με θέα στη θάλασσα. Διαθέτει 8φυλλη ντουλάπα με άνοιγμα για τηλεόραση απέναντι από το κρεβάτι και στον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι υπάρχει άλλη μια μονόφυλλη ντουλάπα με έπιπλο με ενσωματωμένο καθρέφτη και συρτάρια.
2.3. Δωμάτιο 13,68 τ.μ. με 5φυλλη ντουλάπα με καθρέφτη και μπαλκονόπορτα με θέα στη θάλασσα
2.4. Δωμάτιο 11 τ.μ. με 3φυλλη ντουλάπα με βάθος 1μ, κατάλληλη για αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων με μπαλκονόπορτα στη Νοτιοδυτική βεράντα με θέα στο βουνό και παράθυρο με θέα επίσης στο βουνό.
2.5. Δωμάτιο 11,78 τ.μ. με μπαλκονόπορτα με θέα στη θάλασσα και εξοπλισμό γυμναστηρίου (μεγάλος επαγγελματικός διάδρομος, μηχάνημα πολλαπλών ασκήσεων με βάρη και πάγκος για κοιλιακούς)
2.6. Διάδρομος που οδηγεί από το σαλόνι στα 4 υπνοδωμάτια και το μεγάλο μπάνιο. Σε αυτό υπάρχει 5φυλλη ντουλάπα στον έναν τοίχο και απέναντι επιτοίχιες παπουτσοθήκες, καθρέφτης και 2φυλλη πόρτα που οδηγεί σε βεστιάριο με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που έχει εμβαδόν 1,75 τ.μ.
2.7. Μπάνιο - WC είναι 6,74 τ.μ. με μεγάλο μπάνιο, καθρέφτη και νιπτήρα με ντουλάπια κάτω. Στο χώρο υπάρχει τοίχος που χωρίζει τον χώρο της μπανιέρας από τον υπόλοιπο χώρο όπου υπάρχει 3φυλλη ντουλάπα στο επάνω μέρος και στο κάτω μέρος υπάρχει χώρος για πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων. Απέναντι και δίπλα στον νεροχύτη υπάρχει άλλη μια μονόφυλλη ντουλάπα με ύψος 2,5μ. Υπάρχει παράθυρο με θέα στο βουνό.
2.8. Το μπάνιο -WC είναι 4,8 τ.μ. με ντουζιέρα, νιπτήρα με καθρέφτη και χαμηλό ντουλάπι με συρτάρια και μεγάλο παράθυρο με θέα στο βουνό.
3. Βεράντα 80 τ.μ. η οποία περιβάλλει όλα τα δωμάτια με υπέροχη θέα. Το νοτιοανατολικό τμήμα της βεράντας με θέα τη θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου και το νοτιοδυτικό τμήμα της βεράντας με θέα το βουνό. Στο νότιο τμήμα της βεράντας με επίσης θέα την θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου, υπάρχει μια χαλύβδινη σκάλα που παρέχει πρόσβαση στην ταράτσα.
Το νοτιοδυτικό τμήμα της βεράντας που έχει θέα στο βουνό έχει επίσης θέα τον κεντρικό δρόμο και τον κήπο στην είσοδο του οικοπέδου.
►Ισόγειος χώρος που αποτελείται από:
1.Γκαράζ - αποθήκη 61,88 τ.μ. που στεγάζει τον λέβητα, δεξαμενή πετρελαίου 800 λίτρων και θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας (ηλιακό, ηλεκτρικό και πετρέλαιο – συνδεδεμένο με το καλοριφέρ.) Υπάρχει μια αυτοματοποιημένη γκαραζόπορτα με μπουτόν καθώς και η εξωτερική συρόμενη αυτοματοποιημένη πόρτα εισόδου στο οικόπεδο.
2. Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου είναι 946 τ.μ. . Ο χώρος του οικοπέδου είναι περιφραγμένος και στην πλευρά που συνορεύει με το δρόμο υπάρχει φράχτης από θάμνους Λιγούστρα που πλαισιώνουν την περίφραξη.
Στην είσοδο του οικοπέδου υπάρχει διάδρομος για να μπαίνει αυτοκίνητο. Και στις δύο πλευρές του διαδρόμου υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος με γκαζόν, βραχόκηπο, τριανταφυλλιές, δομές στήριξης με γιασεμί, καθώς και οπωροφόρα δέντρα: ελιά (ποικιλία Καλαμών), ροδιά, δαμασκηνιά, μηλιά, μουριά και βατόμουρα .
2.1. Δεξιά και αριστερά του κτιρίου υπάρχει διάδρομος για υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων και στην αριστερή πλευρά υπάρχουν διάφορα οπωροφόρα δέντρα: μανταρινιές , πορτοκαλιές και κουμ-κουάτ.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
1
Σύνολο ορόφων
1
Εμβαδόν
146 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 380.000
Τιμή ανά m²
2.603 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+20 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

Ιδιώτης