1/25

Μονοκατοικία 110 τμ, Απολλώνια, Σίφνος

Σίφνος
€ 490.000
4 δωμάτια
110 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1117

Πωλείται στην καρδιά του οικισμού της Απολλωνίας, δίπλα στο γραφικό "Στενό", παραδοσιακή διώροφη κατοικία 110τ.μ σε οικόπεδο 154τ.μ.

Το ακίνητο διαθέτει δύο εισόδους σε διαφορετικά επίπεδα, μία από τον κεντρικό δρόμο και μία από τον πεζόδρομο. Ο όροφος της κατοικίας αποτελεί μία προσθήκη που έγινε στο κτίσμα το 1982. Κάθε όροφος λειτουργεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του ξεχωριστή είσοδο και ξεχωριστή βεράντα, επιτρέποντας τη δυνατότητα να ενοικιάσει κανείς τον έναν όροφο και να κατοικεί στον άλλο.

Το ισόγειο, περίπου 75τ.μ, διαθέτει μία σάλα, κουζίνα, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη βεράντα και μικρή αποθήκη. Μία εξωτερική σκάλα οδηγεί στο πρώτο όροφο ο οποίος αποτελείται από ένα διαμέρισμα στούντιο 35τ.μ, το οποίο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι, χώρο για κρεβάτι, καθώς και ένα μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει άνετη βεράντα με θέα στους οικισμούς και στη θάλασσα

Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση, εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, και βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, ελάχιστα μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Απολλωνίας, που το καθιστά ιδανικό τόσο για οικιστική όσο και για εμπορική χρήση.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
110 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 490.000
Τιμή ανά m²
4.455 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ζ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη