Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Κάτοψη
Κάτοψη
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπάνιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Ύπαρξη ανθρώπου

Μεζονέτα Kleoni Club, Τολό, Ασίνη

ΑσίνηKleoni Club
€ 330.000
3 δωμάτια
91 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 12244

Κωδικός ακινήτου: 12244 - Ασίνη Τολό ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 91 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα τσιμεντοκονίας, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 9000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 175000 μέτρα - Τιμή: 330.000 €
Στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Τολό, πωλούνται υπό-κατασκευή αυτόνομες πολυτελείς βίλλες με ιδιωτική πισίνα η κάθε μία και με ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα.Το συγκρότημα βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή 300 μέτρα από την θάλασσα του Τολού όπου εκτείνεται μία φανταστική αμμώδης παραλία, ενώ το εμπορικό κέντρο του Τολού είναι μόλις 250 μέτρα. Το κάθε ακίνητο διαθέτει πλήρη αυτονομία με ιδιωτικό κήπο, θέση στάθμευσης και ιδιωτική πισίνα.
Βίλλα 2  (Villa Akalli) - Εμβαδόν κατοικίας 73.50 τ.μ (2 επιπέδων)
Yπόγειο (χώρος στάθμευσης) 30τ.μ.
Ισόγειο: 50τ.μ – Σαλόνι – κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο.
Όροφος: 23,50τ.μ - 1 υπνοδωμάτιο (master).
Το σύμπλεγμα των κατοικιών έχει νότιο-ανατολικό προσανατολισμό και η μεγάλη υψομετρική διαφορά του οικοπέδου από την Ανατολή προς την Δύση και η αμφιθεατρική διάταξη των κτηρίων, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.
Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος δίνει έμφαση στα στοιχεία της Αργολικής μορφολογίας. με όγκους που εναρμονίζονται στο τοπίο, διατηρώντας το μικροκλίμα της περιοχής. Η ιδιωτικότητα και η άνεση ήταν ο απώτερος στόχος κατά το σχεδιασμό αυτού του συγκροτήματος. Όλες οι κατοικίες είναι ευρύχωρες ενώ ταυτόχρονα δίνουν την αίσθηση της απλότητας και της πολυτέλειας διαθέτοντας βεράντες με καθιστικό και ιδιωτικές πισίνες. Η εξωτερική κατασκευή εναλλάσσεται με το άγριο τοπίο στις όψεις των κατασκευών, ενώ η αρχιτεκτονική του κτηρίου ολοκληρώνει την εικόνα ενός μαγευτικού τοπίου το οποίο συνδυάζει θάλασσα, βουνό και ουρανό.
Οι βίλες διαθέτουν πισίνα στο εξωτερικό τους, προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ηλιοβασιλέματος για τον αγοραστή. Το συγκρότημα θα είναι ολοκληρωμένο μέσα στο καλοκαίρι του 2025 και για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθούν τελευταίας τεχνολογίας υλικά και τεχνικές, δίνοντας ένα άκρως αισθητικό και ισχυρό αποτέλεσμα ενώ στον περιβάλλοντα χώρο, αποκλειστικής χρήσης της κατοικίας έχουμε όμορφα διαμορφωμένες φυτεύσεις.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Alex Roys - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 698 00 33022 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - roys@argolida-realestate.com
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
91 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ, 1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 330.000
Τιμή ανά m²
3.626 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη