1/11

Τριάρι πέμπτος όροφος, Νικόπολη, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
€ 195.000
4 δωμάτια
130 m²
3+ μπάνια
Όροφος 5
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: W-02WQEI

Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα 130 τ.μ. στον 5ο όροφο με απεριόριστη θέα. Αν αναζητάτε το ιδανικό σπίτι στην πόλη σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 130 τ.μ. στον 5ο όροφο μιας άριστα συντηρημένης πολυκατοικίας κατασκευής 2006. Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει 3 υπνοδωμάτια όλα με δικό τους μπαλκόνι, ιδανικά για να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ σας με θέα. Διαθέτει 2 μπάνια, άνεση και λειτουργικότητα για όλη την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη σαλοκουζίνα, ιδανικός χώρος για φιλοξενία και καθημερινή ζωή με τζάκι που δημιουργεί ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μαζί με το διαμέρισμα υπάρχει και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για το όχημά σας.
Ακόμα, εύκολη πρόσβαση σε στάση λεωφορείου, ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας, για την απόλυτη εξυπηρέτηση στις μετακινήσεις σας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα που συνδυάζει άνεση ποιότητα και εξαιρετική τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.
Το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα μία σύγχρονη πόλη που δημιουργήθηκε από τον προσφυγικό οικισμό του 1914.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Διατηρεί μέχρι και σήμερα παραδόσεις και κρατά ζωντανά τα στοιχεία της ιστορίας της. Η Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης (σήμερα) με τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή της Ομόνοιας μαρτυρούν ότι η ιστορία της ξεκινά κατά την νεολιθική εποχή.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται με τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και τους κεντρικούς δρόμους.

Επενδυτική Δύναμη: Είναι μια περιοχή που γνωρίζει πρωτοφανή ανοδική τάση όσον αφορά την αγορά ακινήτων καθώς διατίθενται προς πώληση δεκάδες ακίνητα διαφόρων κατηγοριών με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
5
Σύνολο ορόφων
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
130 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 195.000
Τιμή ανά m²
1.500 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+8 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη