1/21

Τριάρι Ξενοφώντος, 264 43, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΞενοφώντος, 264 43, Πάτρα
€ 1.100/μήνα
4 δωμάτια
147 m²
2 μπάνια
Όροφος 1
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 79-5074

Κωδικός ακινήτου: 79-5074 - Πάτρα Προάστιο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 147 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2005 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, playroom, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 35 τ.μ. - Τιμή: 1.100 €
Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα 1ου ΟΡΟΦΟΥ στην περιοχή Προάστιο -Μποζαϊτικα . Το ακίνητο έχει ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό , γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό και διαμπερές και η τοποθεσία του προσδίδει απεριόριστη θέα προς τον Πατραϊκό κόλπο και το λόφο του Προφήτη Ηλία.
Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια : το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει εσωτερικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα ενώ τα δύο υπόλοιπα βρίσκονται σε ξεχωριστή πτέρυγα με δικό τους μεγάλο μπάνιο. Στον ενιαίο διαμπερή χώρο της σαλοτραπεζαρίας βρίσκεται το τζάκι και η εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα. Η θέα τόσο από την κουζίνα και το καθιστικό όσο και από τη σοφίτα είναι εκπληκτική καθώς το ένα μπαλκόνι βλέπει προς τη γέφυρα και το Ρίο -Αντίρριο και το άλλο προς το λόφο του προφήτη Ηλία.
Επίσης διαθέτει κήπο με δέντρα και θέσεις στάθμευσης.Το ακίνητο γενικότερα είναι κτισμένο σε ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον γύρω από κατοικίες-βίλες και με άμεση πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης,το Πανεπιστήμιο και το ΠΠΓΝΠ, τη θάλασσα , την Εθνική Οδό και την Περιμετρική της Πάτρας.Αχαϊκό σπίτι Μεσιτικό γραφείο
Πάτρα οδός Αμερικής 68 Τ.Κ. 26442 Τηλ. 2610336023
www.axaikospiti.gr email axaikospiti@outlook.com.gr
Η διεύθυνση είναι ενδεικτική στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο. Μεσιτικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου! Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
147 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.100/μήνα
Τιμή ανά m²
7 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη