1/5

Οικόπεδο προς Πώληση

Πύλος
€ 80.000
508 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2285

2285 – Υπέροχη θέα και χαμηλή τιμή!

Η ιδανική επιλογή, επίπεδο οικόπεδο 508 τ.μ. μόλις 300 από το κέντρο του χωριού. Σύντομος χωματόδρομος, όμορφη θεά θάλασσα πάνω από τα αιωνόβια ελαιόδεντρα.

Μία ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν χαλαρωτική θέα, εγγύτητα στο χωριό και σύντομη διαδρομή στην πόλη και τη θάλασσα.

Περιοχή:

Η Πύλα είναι ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό πάνω από τη Γιάλοβα, περίπου 250 κατοίκων. Μπορείτε να βρείτε καφενείο/ μίνι- μάρκετ. 5’ από την παραλία, το κέντρο της Γιάλοβας και το γήπεδο του γκολφ, 15’ από την Πύλο και 45’ από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Κοντά στην Πύλα μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλη ποικιλία ιστορικών μνημείων, όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο της Πύλου, τα αρχαιολογικό μουσείο της Πύλου κ.α. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά και το Πετροχώρι. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση, να πάτε στους καταρράκτες της Σχινόλακκας και το Πολυλίμνιο, στη λιμνοθάλασσα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια είδη πτηνών και χαμαιλέοντες.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος

Υποθηκοφυλακείο

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
508 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός νότος, δύση
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 80.000
Τιμή ανά m²
157 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+2 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη